15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keukens Nijmegen

Stel jouw droomkeuken samen in de buurt van Nijmegen.

Schuller-finca-diepblauw-landelijke-keukenNext125 NX510 indisch rood

Een keuken is een plaats waar je veel tijd doorbrengt. Daarom is het belangrijk dat deze 100% aan jouw wensen voldoet. Jansen Totaal Wonen is expert als het gaat om keukens in de omgeving van Nijmegen. Onze adviseurs helpen je met het ontwerpen van jouw droomkeuken en ontzorgen je gedurende het hele traject. Plan vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

Een afspraak is geheel vrijblijvend
Persoonlijk maatwerk
Klanten beoordelen ons met een 9

Onze keukens in de buurt van Nijmegen

Of je nu op zoek bent naar een greeploze-, luxe- of tijdloze keuken, het kan allemaal! Je ziet de eindeloze mogelijkheden terug in de keukens van onze tevreden klanten in de omgeving van Nijmegen. Zij genieten nog dagelijks van hun keuken op maat.

Keukens van klanten

Beige keuken schuller hotel chic freriks
Schüller keuken Michelle
Schuller keuken schelpenwit Laura & Bob
Zwarte Schuller keuken familie kersten
Witte keuken bij familie Rammeloo

Stappenplan voor jouw droomkeuken

Onze keukenadviseurs ontwerpen in 7 stappen jouw keuken op maat, samen met jou. Van het 3D ontwerp tot aan de oplevering. Zij helpen je bij het maken van de juiste keuzes rondom stijl, kleuren, materiaal en apparatuur. Ook informeren zij je over de verschillende keukenmerken next125, Schüller en Rotpunkt, die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit.

Keuken inspiratie magazine

Vraag geheel vrijblijvend ons keukenmagazine aan. Een magazine boordevol inspiratie met de keukentrends van 2024, de nieuwste keukens van hoogwaardige keukenmerken, talloze keukenstijlen en nog veel meer. Ontvang het magazine met de post thuis of download hem nu online!

Keuken inspiratie magazine 2024 open

Kom langs in onze keukenwinkel nabij Nijmegen

Wil je persoonlijk keukenadvies ontvangen in onze showroom nabij Nijmegen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze keukenadviseurs denken graag met je mee om jouw droomkeuken te realiseren.

Keuken 3D ontwerp

Velen gingen je voor

9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens. Fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij Jansen Totaal Wonen en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt. Er kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.