15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Kleine keukens

Rotpunkt-Zerox-MA-Midnight-BlueSchuller Nova keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Sta jij voor de uitdaging van beperkte ruimte voor je keuken? Voor kleine keukens zijn een slim ontwerp en praktische indeling essentieel . Waar velen denken dat het onmogelijk is, biedt een kleine keuken met kookeiland een slimme oplossing. Door de juiste inspiratie op te doen, kun je een kleine keuken omtoveren tot een functionele en stijlvolle ruimte. Denk hierbij aan handige opbergoplossingen, slimme hoekkeukens en compacte inrichtingsideeën om elke centimeter te benutten. Het creëren van een evenwicht tussen esthetiek en efficiëntie is de sleutel bij het inrichten van kleine keukens. Zo kun je met een beperkte ruimte nog steeds genieten van een keuken die zowel praktisch als inspirerend is.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Inspiratie voor een kleine keuken inrichten

Het inrichten van een kleine keuken vraagt om creativiteit en slimme oplossingen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Ga voor lichte kleuren op de muren om de ruimte optisch te vergroten en overweeg slimme opbergoplossingen, zoals lades, draaibare hoekkasten en wandrekken, om elke centimeter benutten. Kies compacte en ruimtebesparende apparatuur en gebruik wandhaken of magnetische strips om keukengerei op te hangen. Zo creëer je ook in een kleine keuken een functionele en sfeervolle kookomgeving!

Kleine keuken met kookeiland

Vergeet dat een kookeiland enkel mogelijk is in ruime keukens, want juist in een kleine keuken is een eiland een zeer efficiënte oplossing. Het kookeiland dient niet alleen als plek om te koken, maar biedt ook extra werk- en opbergruimte. Kies voor een slank en compact kookeiland en rust je keuken uit met ingebouwde kasten en lades voor maximale opslag, zodat je keukengerei en andere benodigdheden netjes kunt opbergen.

Kleine hoekkeukens

Ook een hoekkeuken is een goede keuze voor de opstelling van een kleine keuken. Kleine hoekkeukens maken namelijk op slimme wijze gebruik van hoeken die anders wellicht onbenut zouden blijven. Door de keuken in een hoek op te stellen, ontstaat er een efficiënte indeling die zowel functioneel als ruimtebesparend is. Het strategisch plaatsen van keukenapparatuur, zoals een hoekkast met draaiplateau voor pannen en potten, maakt het mogelijk om elke hoek optimaal te benutten.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst