15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Luxe keukens

NX510NX510-L-202M-NX640-F644_HA-variante3Next125 lade

Een luxe keuken is een kwalitatief hoogstaande keuken met een opvallend of modern design. Een kookeiland of bar is onmisbaar in een luxe keuken. Daarnaast kenmerkt een luxe keuken zich door gebruik van hoogwaardige materialen en kwaliteitsapparatuur. Veelvoorkomende materialen in een luxe keuken zijn marmer, natuursteen, hout of beton.

Advies over een luxe keuken?

Advies over een luxe keuken? Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp. De afspraak kan zowel bij ons in de showroom plaatsvinden als op afstand door middel van videobellen.

Onze keukenadviseurs helpen je verder

Wat zijn de kenmerken van een luxe keuken?

Hoogwaardige kwaliteit
Een werkblad en fronten die bestand zijn tegen slijtage en krassen zijn kenmerkend voor een luxe keuken. Kras- en slijtbestendigheid staan voor hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat het werkblad van jouw luxe keuken niet slijt en er geen krassen op komen bij intensief gebruik.

Moderne apparatuur
Een luxe keuken is niet af zonder luxe apparatuur. Denk hierbij aan een Quooker, grote ijskast of stoomoven. Op de keukenafdeling bij Jansen Totaal Wonen hebben we een ruim aanbod in luxe apparatuur van onder andere Siemens, Miele, AEG, Quooker en Bosch. Deze merken staan voor kwaliteit, net als onze keukens.

Exclusief design
Het design van een luxe keuken is strak, modern en vaak greeploos. Een kookeiland of bar is onmisbaar in een luxueuze keuken.  Bij Jansen Totaal Wonen bieden we de mooiste keukenmerken zoals Schüller, Next125 en Rotpunkt.

Kom langs voor advies op maat

De luxe keuken uit jouw dromen werkelijkheden laten worden? Maak een afspraak met onze keukenadviseurs, zij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte keuken. Zij vertellen je tijdens de afspraak meer over alle mogelijkheden. Ook zullen jouw wensen besproken worden, zodat de keuken helemaal op jouw wensen aansluit.  

Bekijk onze andere keukens: