15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Nieuw in onze showroom: Schüller Matera

Door Sara
29/02/2024
Showroomkeuken Schüller Matera
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Nieuw te bewonderen in onze showroom is de prachtige Schüller Matera keuken in levendig oriëntrood mat in combinatie met licht Skagen eiken. Benieuwd naar deze keuken? Lees snel verder!

Stijlvolle combinatie: imitatie hout & keramiek

Deze uitvoering van de Schüller Matera keuken ademt duurzaamheid en stijl dankzij de lichte, imitatie Skagen eikenhouten frontjes en het keramieken keukenblad in de kleur Glow Silk. Het volledig recyclebare materiaal van de fronten draagt bij aan het beschermen van het klimaat. Tevens zijn de frontjes voorzien van een matte UV-laklaag en Anti-Fingerprint-technologie, waardoor je geen vingervlekken ziet en de kleur niet vervaagt door de zon. Ze zijn tevens verkrijgbaar in vijf andere prachtige kleuren, waardoor niet alleen de functionaliteit, maar ook de uitstraling van de keuken wordt versterkt!

Helemaal volgens de keukentrends van 2024

Deze Matera keuken van Schüller is volledig in lijn met de keukentrends van 2024. De kastenwand, vervaardigd uit eikenhout in een lichte zandtint, en de nisjes rechts ervan volgen nauwlettend de laatste stijltrends. De nisjes zijn ideaal voor het discreet opbergen van keukengerei en het tentoonstellen van je favoriete accessoires. In 2024 is kleurgebruik in de keuken onmisbaar, en dat zien we terug in het oriëntrode keukeneiland en de bijpassende nisjes. De combinatie van grepen op de hoge kastenwand en greeploos design van het kookeiland creëert een functioneel, maar strak geheel. Bovendien bevat deze keuken een van de nieuwste innovaties: een extra brede koelkast.

“De verlichting in de nisjes van deze keuken, geeft het geheel een luxe uitstraling en brengt extra veel sfeer.”

Emiel – keukenadviseur

Luxe keukenapparatuur

In deze keuken hebben we bewust gekozen voor een unieke samenstelling van keukenapparatuur, waarbij vijf verschillende merken harmonieus samenkomen. De keuken is namelijk uitgerust met een geavanceerde AEG combi-oven, efficiënte inductiekookplaat van Novy met geïntegreerde afzuiging, AEG koel-vriescombinatie van 75 cm breed, Siemens vaatwasser en Quooker kraan in de kleur Messing Patina met bijpassende spoelbak en zeeppompje. Deze mix van hoogwaardige merken combineert functionaliteit, stijl en geavanceerde technologieën om een unieke culinaire omgeving te creëren. Het resultaat is een keuken die niet alleen opvalt door zijn uiterlijk, maar ook door de optimale prestaties van ieder apparaat, waardoor de kookervaring naar een hoger niveau wordt getild.

“Voor deze showroomkeuken hebben we gekozen voor een eigen ontworpen frame op pootjes, waardoor het kookeiland als het ware lijkt te zweven.”

Emiel – keukenadviseur

Ga voor de Scandinavische look

Scandinavisch met een kleurrijke twist, dat is deze uitvoering van de Schüller Matera keuken. Het lichte, imitatie Skagen eikenhout creëert een Scandinavische look. De matte frontjes in oriëntrood mat zorgen ervoor dat deze keuken direct in het oog springt. De open vakken van het kookeiland en greeplijsten zijn uitgevoerd in de kleur kiezelgrijs en het eiland staat op een uniek, eigen ontworpen frame in de kleur platina. Liever een andere uitvoering? De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze keukenadviseurs helpen jou graag met het samenstellen van jouw droomkeuken op maat in de kleuren en materialen die bij jouw stijl passen.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen