Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Alles voor een geweldige BBQ!

Door Amber
26/06/2019
Alles voor een BBQ bij Jansen Totaal Wonen

Een BBQ-avond gepland met vrienden? Die wil jij natuurlijk in stijl geven! Bij Jansen Totaal Wonen vind je alles voor een perfecte BBQ-avond. Niet alleen de mooiste aankleding maar ook de heerlijkste sauzen en kruiden zijn verkrijgbaar bij Jansen Totaal Wonen. Laat je inspireren door ons leukste servies, mooiste accessoires en vrolijkste kussens. Waar kies jij voor? Wij hebben alvast drie verschillende stijlen voor je op een rijtje gezet. Maar je vindt nog veel meer voor jouw ideale BBQ-avond door hier te klikken.

Verzorg jouw perfecte BBQ-avond!

Urban Safari

Gek op flamingo’s, toekans en safari-achtige prints? Dan is de Urban Safari trend echt iets voor jou! Vrolijke kleuren op witte borden zorgen zeker voor een feestje aan tafel tijdens de BBQ.

BBQ in Urban Jungle stijl bij Jansen Totaal Wonen

Retro Italian

Stoer en gewaagd. Wens jouw vrienden en familie smakelijk eten met deze leuke ‘bon appetit’ borden. En deze borden zijn groot genoeg om al het lekkers wat op tafel staat op te kunnen scheppen.

BBQ in Retro Italian stijl bij Jansen Totaal Wonen

Black & White

De stoomoven maakt een magnetron en oven overbodig. Het kan namelijk alles wat deze apparaten ook kunnen. Ontdooien, opwarmen, pocheren, grillen, het kan allemaal! Buiten dat het heel handig is, bespaart het ook nog eens ruimte in de keuken.

BBQ in Black en white stijl bij Jansen totaal Wonen

Modern Aztec

Abstracte prints die elk gerecht tot een waar feestje maken om op te eten. Match verschillende prints en kleuren met elkaar voor een vrolijke sfeer aan tafel. Hoe gewaagd wil jij het maken?

BBQ in Aztec stijl bij Jansen Totaal Wonen

Voor welke stijl ga jij? Kom nog veel meer BBQ-artikelen bekijken in onze showroom. Kruiden en sauzen van bijvoorbeeld Lie Gourmet zijn te vinden bij onze Trendhopper afdeling! En natuurlijk kan de barbecue zelf niet ontbreken. Daarom kan je ook een retro barbecue vinden bij onze Trendhopper afdeling. Bekijk alle producten uit onze bbq-assortiment online door hier te klikken.