15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkort ook in Duiven

Opening medio september

Vacatures Duiven

Keukenshowroom in Duiven

Binnenkort verwelkomen we je ook graag in onze nieuwe keukenshowroom in Duiven! Van houten keukens tot industriële keukens en van luxe tot tijdloos: voor iedere keukenstijl een passende keuken op maat. Met merken als Rotpunkt en Schüller stel je met onze keukenexperts jouw ideale keuken samen.

SchullerRotpunktQuookerBora

Persoonlijk keukenadvies

Vind je het lastig om te bedenken waar je allemaal op moet letten bij het samenstellen van je nieuwe keuken? Geen zorgen! Wij begeleiden je gedurende het hele traject en bieden een vrijblijvend 3D ontwerp tijdens ons adviesgesprek, zodat jouw droomkeuken werkelijkheid wordt. Binnenkort ook in Duiven.

3D keuken ontwerp

Velen gingen je voor

9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens. Fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij Jansen Totaal Wonen en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt. Er kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.