15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij Antoine

Door Sophie
02/02/2022
Binnenkijken bij Antoine

Voor onze inspiratiepagina mochten we binnenkijken bij Antoine. Een bijzonder iemand, want Antoine is keukenadviseur bij Jansen Totaal Wonen. Sinds kort woont hij samen met zijn vriend Anko in een mooie nieuwbouwwoning in Gendt. Om zijn nieuwe woning in te richten hebben hij en Anko hulp gehad van onze interieurstyliste Janin. En niet geheel verrassend: Antoine heeft zijn eigen keuken ontworpen!

Keuken

Antoine is een van onze keukenadviseurs die onze klanten helpt bij het samenstellen van hun droomkeuken. Nu is het allerleukste hieraan dat hij ook zijn eigen nieuwe keuken van A tot Z heeft mogen ontwerpen. Hij heeft gekozen voor een zwarte Schüller keuken met een greeploze, strakke uitstraling en een zwart composieten werkblad met een marmeren look.

Apparatuur

Een van de mooiste dingen aan binnenkijken bij Antoine is natuurlijk de keuken. Bij het ontwerpen van de nieuwe keuken in zijn eigen woning mochten de nieuwste keukentrends en nieuwe apparatuur uiteraard niet ontbreken. Niet alleen heeft Antoine gekozen voor een grote koelvriescombinatie, ook beschikt zijn keuken over een Bora kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem & de Quooker Cube! Wat is er nou zo speciaal aan die Quooker Cube ten opzichte van andere kranen? Niet alleen is deze te kiezen in diverse kleuren, ook biedt de Quooker Cube direct kokend, bruisend en gekoeld water. Ideaal toch?

“Het meest trots ben ik natuurlijk op de keuken, die ik helemaal zelf heb ontworpen”

Antoine

Interieur

Voor de verzorging van de inrichting van de gehele woning hebben Antoine en Anko de hulp ingeroepen van onze interieurstyliste Janin. Zij heeft hen geholpen om hun persoonlijke smaak door te vertalen in een modern en sfeervol interieur. Hierbij heeft Janin geadviseerd in kleuren, stoffen, meubels, de opstelling en natuurlijk accessoires.

“Het behang in de hal was een idee van Janin. Dit is echt een aspect wat onze woning echt uniek maakt!”

Antoine

3D interieurontwerp

Bij Jansen Totaal Wonen kan je natuurlijk terecht voor de aanschaf van meubels, een keuken of een bed. Maar ben je net als Antoine en Anko op zoek naar het totaalplaatje en heb je hulp nodig bij de inrichting van jouw woning? Dan kan je ook bij ons terecht voor interieuradvies! Onze interieurstylisten helpen jou graag met het samenstellen van jouw droominterieur. Dit kan, net zoals bij Antoine en Anko, aan de hand van een 3D interieurontwerp. Zo zie je in een oogopslag hoe jouw woondroom er in werkelijkheid uit gaat zien.

Eethoek

Voor de eethoek is er gekozen voor de Vigio eetkamerstoelen die in twee verschillende stoffen gestoffeerd zijn. De kleuren die Antoine en Anko gekozen hebben zijn: Bora Dark Brown en Adore Dark Grey. Deze stoelen passen perfect bij de eettafel met vissengraat patroon op het blad. Deze tafel van House of Dutchz is een echte design eettafel en is in diverse kleuren te bestellen.

“Wij krijgen vaak complimenten over het vissengraat patroon in onze eettafel, zoiets zie je niet vaak.”

Anko

“Ook zijn we vooral heel tevreden met hoe Janin onze beide smaken heeft terug laten komen in het interieur. Het voelt voor ons beiden echt als ons huis. Ook heeft ze goed rekening gehouden met de meubels die we zelf al meebrachten, zoals onze piano”. Een van de belangrijkste meubels in ons huis is natuurlijk de bank. Wij hebben gekozen voor de Revello hoekbank van INHOUSE, omdat deze een prettige en zachte sfeer in de woning brengt.

Slaapkamer

De slaapkamer van Antoine en Anko heeft echt een wow-factor. Hotel chic is dé stijl die deze slaapkamer typeert. Met donkere tinten, vloerbedekking en een grote boxspring waan je je in een luxe hotelkamer. Wat in zo’n slaapkamer natuurlijk niet mag ontbreken is een heuse inloopkast! Wie droomt daar nou niet van? Ook de boxspring in de kamer komt van Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling zijn Antoine en Anko geadviseerd door slaapspecialiste Marjo in de keuze voor een nieuw bed.

Jouw droominterieur werkelijkheid laten worden?

Ben jij ook fan van het interieur van Antoine en Anko en wil je graag net als hun interieur- of slaapadvies ontvangen? Óf wil jij ook jouw keuken laten ontwerpen door Antoine of een van onze andere keukenadviseurs? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Advies

Inspiratie

Voor woontrends en inspiratie op het gebied van interieur en styling kan je natuurlijk terecht in onze showroom, wij zijn 7 dagen per week geopend! Daarnaast kan je ons voor meer inspiratie volgen op Instagram en Pinterest of bekijk onze inspiratiepagina. Heb jij jouw interieur geshopt bij Jansen Totaal Wonen en wil jij net als Antoine en Anko ook meedoen aan ‘binnenkijken bij’? Stuur dan een mailtje naar webshop@jansentotaalwonen.nl!