Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij familie Rammeloo

Door Michelle
13/03/2021
interieuradvies bij Jansen Totaal Wonen.

Binnenkijken bij! Onlangs heeft familie Rammeloo interieuradvies ontvangen van onze styliste Janin. Ook heeft de familie samen met onze keukenadviseur Emiel een keuken samengesteld, geheel naar eigen wens. Daarom mochten we een kijkje komen nemen! Lees snel verder..

Hoe zou je je stijl omschrijven?

”Onze stijl beschrijf ik als modern industrieel, met landelijke elementen. Zo hebben we ook voor hout gekozen in onze keuken. De combinatie met hout en hoogglans maakt het geheel minder eentonig en hierdoor minder minimalistisch.”

Fam. Rammeloo

De kast in de woonkamer hebben we meegenomen uit ons interieur. Op advies van interieurstyliste Janin hebben we deze zwart geverfd. Zo past de kast beter bij het geheel.

Kleurkeuze

‘’ Toen we de keuken gingen uitzoeken zagen we de blauwe kleur op de muur. We waren meteen verkocht! Daarom hebben we ervoor gekozen om de gehele muur in dezelfde blauwtint te verven.’’

Fam. Rammeloo

De gele accenten geven een mooi contrast met de blauwe muur. Mijn man is helaas niet zo’n fan van geel, maar ik wel! Daarom hebben we ervoor gekozen om subtiele gele elementen toe te voegen in ons interieur. Zo houden we iedereen tevreden en hebben we een goede middenweg.

Favoriete plekje

”Eigenlijk zijn we met iedere plek tevreden in ons interieur. We vinden dat de interieurstyliste onze wensen goed heeft vertaald. Maar een ding is zeker: onze kat heeft wel een favoriet 😉 ..”

Fam. Rammeloo

Verder zijn we weg van de hanglamp in de hoek; de combinatie met de plantenpot geeft een speels effect.

Dezelfde stijl als Fam. Rammeloo in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door de binnenkijken bij familie Rammeloo en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst