15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij Dé Smaakcateraar

Door Manou
05/12/2023
binnenkijken-bij-de-smaakcateraar

Deze keer brachten we een bezoek aan Dé Smaakcateraar, het synoniem voor culinair genot in de gemeente Lingewaard. Of je nu hulp nodig hebt bij het organiseren van een kerstdiner, catering zoekt voor een bruiloft of gewoon wilt genieten van een culinaire avond, Dé Smaakcateraar regelt het. Enige tijd geleden hebben keukenadviseur Stefan en interieurexpert Janin Dé Smaakcateraar geholpen met de herinrichting van hun kantine, waar hun medewerkers zich even terug kunnen trekken tussen het harde werken door.

Van keuken tot huiskamer

Bij Dé Smaakcateraar hadden ze één grote wens: dat de kantine een huiselijke, veelzijdige ruimte zou worden. Een plek waar het personeel kan lunchen, klanten kunnen worden ontvangen en presentaties kunnen worden gegeven. Dit resulteerde in een mooie samensmelting van keuken en woonkamer.

De lange, hoge tafel met barkrukken vormt het centrale punt van deze gezellige ruimte, die verlicht wordt door sfeervolle lampen. De luxueuze Schüller keuken is van alle gemakken voorzien: een BORA kookplaat, zwarte Quooker kraan, Siemens oven én combi-oven, ruime Siemens koelkast, houten bar en zelfs een eigen biertap! Naast het keukenparadijs is er ook een apart, knus hoekje bij het haardvuur en klinkt er altijd muziek.

Mix en match

Warme tinten voeren de boventoon in de kantine van Dé Smaakcateraar. Een levendig palet van okergeel, zwart en brons roepen een gemoedelijk huiskamergevoel op. Deze kleuren vind je zelfs terug in de decoratieve lampjes op de eettafels. It’s all about the details!

Naast het diverse kleurenpalet spelen ook verschillende vormen een rol. Van een lange rechthoekige eettafel en bar tot ronde tafels en zelfs tafels die niet helemaal recht zijn, maar ook niet helemaal rond😉 Hier geldt het motto: alles kan en alles mag. Het resultaat? Een uitnodigende ambiance!

Industrieel design

Als we de kantine van Dé Smaakcateraar in één term moesten omschrijven, gaan we voor industrieel. Dit komt voornamelijk door de zwarte accenten in de ruimte, zoals de Quooker kraan. Het plafond en de deurkozijnen van de kantoren zijn zelfs zwart geverfd. Het stoere keukenfrontje in staalkleur en het ruwe, keramieken werkblad maken het industriële plaatje compleet.

Wist je dat…

  • De kantoren van Dé Smaakcateraar allemaal aan de kantine grenzen?
  • De verlichting boven de eettafel dimbaar is?
  • De Schüller keuken greeploos is?
  • De nis in de keuken één van de keukentrends van 2024 is?
  • Foto rechts: het initiële 3D ontwerp van Dé Smaakcateraar.

3d-ontwerp-smaakcateraar

Maak jouw droominterieur werkelijkheid

Zou jij net als Dé Smaakcateraar ook graag hulp krijgen bij het ontwerpen van jouw droomkeuken of interieur? Maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies in onze showroom. Onze adviseurs staan 7 dagen per week voor je klaar!

vacature jansen totaal wonen keukenverkoper