15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

De favoriete keuken van Antoine: Schüller Siena

Door Sara
05/02/2024
De favoriete keuken van Antoine
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Antoine is keukenadviseur bij Jansen Totaal Wonen en ontwerpt dagelijks op maat gemaakte droomkeukens voor zijn klanten. Door aandachtig naar de behoeften van de klant te luisteren, creëert hij een 3D-ontwerp dat naadloos aansluit op hun persoonlijke wensen. De favoriete keuken van Antoine? Dat is Siena van Schüller!

Dit is keukenadviseur Antoine

Als gepassioneerd keukenadviseur haalt Antoine veel voldoening uit het adviseren van klanten over hun nieuwe keuken.

“Het is geweldig om te zien hoe ik met mijn kennis en expertise mensen kan inspireren en adviseren bij het maken van belangrijke beslissingen over de indeling, materialen en apparatuur van hun droomkeuken. En daarmee een steentje bijdraag aan het verbeteren van de leefruimte.”

– Antoine

Voor Antoine is de mix tussen creativiteit, klantenservice en het vervullen van de klantwensen dan ook het leukste aan zijn werk. Hij geniet iedere dag weer van het contact met klanten en het opbouwen van een vertrouwensband om zo samen tot het beste eindresultaat te komen.

Zo zit de Schüller Siena in elkaar

Deze Siena keuken is uitgevoerd in bruine en Victoria notenhouten frontjes met een keramieken blad. In combinatie met de onderstaande elementen maakt dit dat Antoine deze keuken heeft gekozen als favoriet van de ruim 25 topkeukens in onze showroom.

Kookeiland met eettafel

Het kookeiland met een naadloos aangrenzende eettafel vormt het hart van deze keuken. Deze slim ontworpen ruimte biedt niet alleen een praktische plek om heerlijke maaltijden te bereiden, maar nodigt ook uit tot gezellig samenzijn. Het is dé ultieme plek waar koken en dineren naadloos samenkomen.

Novy afzuigkap

Naast een handige kraan met zeeppompje en moderne apparatuur van AEG zoals een oven, inductie kookplaat, koelkast en vaatwasser, bevat deze keuken een innovatieve Novy afzuigkap. Deze vlakscherm afzuigkap is uitschuifbaar, ideaal voor een compacte keuken of een keuken met ondiepe kasten. Zo verberg je hem eenvoudig uit het zicht. Met zijn eigentijdse ontwerp past deze deze afzuigkap naadloos bij de overige moderne elementen in deze culinaire ruimte.

Donker hout

Deze Siena keuken is uitgevoerd in donker hout, helemaal volgens de nieuwste keukentrends! Hierdoor krijgt de keuken een warme, levendige uitstraling. In combinatie met de eettafel ontstaat zo een gezellige leefkeuken met alle ruimte voor koken en dineren.

Meer weten over Schüller Siena?

Je stelt Siena volledig naar wens samen in opstelling, materialen en kleuren om zo jouw droomkeuken te realiseren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek Siena nu online of kom langs in onze luxe keukenshowroom.

Schuller Siena zandgrijs

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen