15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij: Bas & Mieke

Door Sophie
02/06/2023
binnenkijken bij Bas & Mieke

Bas en zijn vrouw Mieke wonen sinds 2 jaar met hun zoons Niels en Jurre in een prachtige woning in Malden. Bas is keukenadviseur bij Jansen Totaal Wonen en dus is de keuken ontworpen door niemand minder dan Bas zelf. Met behulp van onze interieurstyliste Janin hebben Bas en Mieke hun droomwoning weten te creëren. Benieuwd naar hun fijne woning? Lees gauw verder!

Hun woonstijl? Groen en natuurlijk.

Bij het inrichten van een interieur komt veel kijken. Gelukkig wisten Bas en Mieke goed welke kleuren en indeling zij voor ogen hadden in hun woning. Met het kiezen van de juiste meubels, stoffen, materialen en accessoires heeft onze interieurstyliste Janin hen geholpen. De stijl in de woning is groen en natuurlijk, met veel planten, zwarte accenten en industriële details.

Heerlijk hoekje

Waar Bas en Mieke ontzettend tevreden over zijn is het extra zithoekje in hun woonkamer. Dit vonden zij een lastige hoek om in te delen omdat het net buiten de zithoek en eethoek valt. Uiteindelijk heeft Janin hier een perfecte oplossing voor gevonden. Een zithoekje met een heerlijke draaifauteuil waar Mieke heerlijk kan lezen en Bas gitaar kan spelen.

Fijn tafelen

Een andere plek waar ze erg blij mee zijn is de eethoek. In het vorige huis bood de zithoek net genoeg ruimte voor het gezin van 4. In deze eethoek in het nieuwe huis is meer dan genoeg plek voor iedereen. Om gezellig lang te tafelen, spelletjes te spelen of voor de jongens om hun huiswerk te maken.

Uren relaxen

Een hoekbank was ideaal geweest voor een gezin van 4. Helaas paste dit, door de haard en steunpilaren, niet bij de indeling van de woonkamer. Om tóch een fijne en comfortabele plek te creëren is er gekozen voor een 3-zitsbank met een fauteuil. Dit is in deze woonkamer een stuk praktischer en oogt ruimtelijker. Er is niet gekozen voor zomaar een standaard 3-zitsbank. Deze Rigas bank van IN.HOUSE in stof Bloq Eucalyptus is uitgerust met een elektrische relaxfunctie, waardoor je ook op deze 3-zitsbank heerlijk met de beentjes omhoog kan. De groene tint van de muur en de groene meubels in combinatie met de planten in huis maken het plaatje compleet.

“Dankzij ons Rigas maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale zitmeubel samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een bank of fauteuil die geheel is afgestemd op jouw wensen en persoonlijke stijl.”

De perfecte keuken

Als keukenadviseur weet Bas als geen ander hoe je een keuken ontwerpt en hierin alle wensen van de klant verwerkt. Zijn eigen keuken samenstellen was dan ook een hele leuke uitdaging. Bas is dol op koken en brengt daarom veel tijd door in de keuken. Juist daarom vond hij rust in de keuken erg belangrijk. Alles strak en netjes weggewerkt, niet teveel losse elementen, maar tóch genoeg ruimte.

Zo zit de keuken in elkaar

Bas en Mieke hebben gekozen voor een keuken van het merk Schüller in de kleur Agaatgrijs, met een matte afwerking. Deze grijze keukenfronten passen naadloos bij het werkblad van composiet in de kleur Beach Medium Grey. De keuze voor een anti-fingerprint coating was snel gemaakt, aangezien er kinderen rondlopen in huis. Deze coating zorgt, zoals de naam al zegt, dat er geen vette vingerafdrukken achterblijven op de kastjes. Verder is de keuken uitgerust met een Bora kookplaat met ingebouwde afzuiging, een zwarte Quooker Cube (met kokend- & bruisend water), een koelkast, combi-oven en stoomoven van Siemens.

“Koken is een van mijn hobby’s en daarom mocht, naast een combi-oven, een stoomoven zeker niet ontbreken in onze keuken.”

– Bas

All-in montage

Het all-in montage concept van Jansen Totaal Wonen is ideaal. Je wordt tijdens dit traject geheel ontzorgd: alles wordt voor jou gedaan. Je oude keuken wordt gedemonteerd, afgevoerd, het leidingwerk wordt aangepast en de keukenwand wordt aangesmeerd. Hierna wordt jouw nieuwe keuken geplaatst. Aangezien je tijdens dit traject even geen gebruik kunt maken van jouw keuken, kan je op kosten van Jansen Totaal Wonen lekker uit eten! Klinkt perfect toch?

Maak jouw droominterieur werkelijkheid

Ben jij ook fan van het interieur van Bas en Mieke en wil je graag net als hun interieuradvies ontvangen? Óf wil jij ook jouw keuken laten ontwerpen door Bas of een van onze andere keukenadviseurs? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Persoonlijk keukenadvies bij Jansen Totaal Wonen