15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij: Luuk & Rianne

Door Sara
19/01/2024
Rotpunkt keuken hout beige marmer

Na maandenlang verbouwen en klussen, genieten Luuk & Rianne al weer ruim een half jaar van hun nieuwe woning in Bemmel. De twee-onder-een-kapwoning van het stel zit vol verrassingen. Door de uitbouw van ruim drie meter en de garage die deels bij de woning is betrokken, biedt het huis zeeën van ruimte. Meer dan voldoende voor een prachtige, grote keuken én ruime bijkeuken, geplaatst door Luuk zelf. Hij is namelijk al jarenlang keukenmonteur voor Jansen Totaal Wonen. Wij kregen de kans om een kijkje te nemen! Kijk je mee?

Luxe, hotel chique keuken van Rotpunkt

De keuken van Luuk & Rianne is allesbehalve standaard. Luuk wist dankzij zijn ervaring als keukenmonteur precies wat hij wel en niet wilde, en durfde daardoor verfrissende keuzes te maken! Deze keuken is namelijk voorzien van een messing greeplijst, iets waar weinig mensen voor kiezen maar wat een prachtig effect oplevert. Langs de lange wand kozen ze voor een hoge kastenwand, en voor het grote raam met uitzicht op de tuin plaatsten ze een royaal kookeiland met een gezellige bar, ideaal voor het hele gezin.

Het stel had de wens voor een keuken met een rustige uitstraling, maar een unieke look. Daarom kozen ze voor een licht werkblad in combinatie met frontjes van prachtig gerookt hout en metallic brons, wat een warme sfeer creëert.

Zo zit deze Rotpunkt keuken in elkaar

  • Frontjes: Rotpunkt Zerox VER SY in de kleur Sherwood Flamed en Rotpunkt Titanium KQ in de kleur Bronze Metal
  • Greeplijsten in de kleur Inox Aureo
  • Licht natuurstenen werkblad van graniet in de kleur Taj Mahal
  • Quooker Fushion kraan met zeeppompje in de kleur messing platina
  • BORA Pure kookplaat met afzuiging
  • Siemens combi-oven

Foto rechts: het 3D ontwerp van de keuken.

Keuken Rotpunkt tekening

Natuurstenen bookmatch blad als pronkstuk

Tijdens een bezoek aan onze werkbladleverancier vielen Luuk & Rianne als een blok voor een beige stuk natuursteen. Uit dit stuk graniet lieten ze dan ook hun werkblad vervaardigen. Het blad van het kookeiland is bookmatch met het blad en de achterwand van de kastenwand. Dat wil zeggen dat het blad vervaardigd is uit hetzelfde stuk steen, waardoor de kleurschakeringen prachtig overeenkomen. Zo lijkt het alsof het blad naadloos doorloopt van het eiland tot aan de bovenkant van de achterwand.

“Bij het eerste bezoek waren we al direct overtuigd van het stuk natuursteen waar ons oog op viel. We hebben toch nog verder gekeken, maar het was al snel duidelijk dat dit ‘m moest worden. Het blad is prachtig geworden en we zijn ontzettend bij met de keuze!”

Luuk

Maatwerk kasten van Rotpunkt

Gezien Luuk ontzettend veel maatwerk kasten van Rotpunkt bij klanten thuis heeft gezien, koos hij ook voor een bijkeuken, bureau en tv-meubel in dezelfde kleuren en materialen. Hierdoor vormt het interieur van de benedenverdieping een harmonieus geheel in dezelfde stijl. Wat ze belangrijk vonden bij de keuze voor een nieuwe bijkeuken? Een wasmachine en droger op hoogte en een ruime garderobekast om alle jassen netjes uit het zicht op te bergen. De kasten zijn extra diep zodat de wasmachine en droger er volledig in geïntegreerd konden worden.

Levensecht moodboard

Luuk & Rianne kwamen langs in onze ruime keukenshowroom voor een oriënterend gesprek met adviseur Emiel. Met de wanden vol keukenbladen, frontjes en grepen stelden ze een moodboard samen, afgestemd op hun persoonlijke stijl en wensen. Hierdoor kregen ze een goed beeld van hoe de kleur- en materiaalkeuzes daadwerkelijk zouden uitpakken.

“Normaal ontzorg ik de klant met de montage van een nieuwe keuken. Deze keer mocht ik mijn eigen keuken plaatsen, bijzonder en leuk om te mogen en kunnen doen!”

Luuk

Stel jouw droomkeuken samen

Zou jij net als Luuk & Rianne ook graag jouw droomkeuken laten ontwerpen door Emiel of een van onze andere keukenadviseurs? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in onze keukenshowroom, inclusief gratis 3D-ontwerp.

keukenadvies op maat emiel