15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Auping

JTW slaapcomfort Huissen

Auping Original boxspringMatras Elite AupingAuping Noble bedAuping Original bed
Bedden & matrassen op maat
Gebruik van kwalitatieve materialen
Aandacht voor detail

Bij Auping werken ze al meer dan 135 jaar aan de beste manier om uit te rusten. Daarom wordt ieder bed, boxspring en matras met aandacht voor detail gemaakt. Niet voor niets dat Auping staat voor ‘een uitgeruste wereld, is een mooiere wereld’.

Extra voordelig slapen

Profiteer nu van €500,- winkelvoordeel op boxspring Original en ontvang bij aankoop van matras Inizio of Adagio het tweede zelfde matras voor de helft van de prijs.

Auping Design Weeks 2024

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Ervaar het comfort van Auping

Bij Jansen Totaal Wonen in Huissen ervaar je het comfort van Auping zelf. Stel samen met onze adviseurs jouw bed of boxspring volledig naar wens samen. Je kiest jouw favoriete kleur, materiaal, afmeting, hoofdbord, comfortopties & meer!

Beddenafdeling bij Jansen Totaal Wonen

Waarom kiezen voor Auping?

  • Aandacht voor detail, het milieu en de toekomst
  • Gebruik van kwalitatieve materialen
  • Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk
  • Bedden & matrassen op maat
  • Betrouwbaar, duurzaam & persoonlijk
Auping Criade boxspring

Velen gingen je voor

9 / 10

Wilma Luyben

Het werd tijd om Jansen Wonen eens in het 🌞netje te zetten! Bij onze zoektocht enige tijd geleden naar een boxspring werden wij zeer vakkundig en prettig geholpen door Marjo. Missie bed geslaagd. Flinke tijd later op zoek naar relaxfauteuils. Met hulp van Jeroen die ons heel vriendelijk en deskundig geholpen heeft een keuze kunnen maken. Achteraf bleek onze keuze toch niet datgene hetgeen we er van hadden verwacht. Na een gesprek met Michel is dit voor ons op een keurige en bevredigende manier opgelost, dank daarvoor! Na fijne gesprekken met Janin heeft zij ons met veel geduld geholpen om een andere keuze te maken. Met andere woorden: JansenTotaal Wonen een aanrader 👍
10 / 10

Paul van der Wolf

Na goed en zorgvuldig advies van Lindy en Marjo van de afdeling Slapen hebben we gekozen voor de Auping kwaliteit en uitstraling. Vandaag is alles correct afgeleverd en gemonteerd. Alle voorwaarden voor een goede nachtrust zijn ingevuld.
10 / 10

Sandra

Wij zijn buitengewoon tevreden met onze recente aankoop van een Auping-bed bij Jansen Totaal Wonen, waar we uitstekend zijn geholpen door Marjo. De deskundige begeleiding van Marjo maakte het hele proces moeiteloos en plezierig. Ze nam de tijd om onze wensen te begrijpen en hielp ons bij het vinden van het perfecte bed dat bij onze verschillende slaapbehoeften past. En dat zonder enige druk tot aankoop.
10 / 10

Niek

Goed geholpen en geadviseerd door Lindy in onze aankoop van een boxspring. Ze nam de tijd voor ons en beantwoordde al onze vragen.
10 / 10

Familie Velzen

Wij hebben vanmiddag een ledikant met toebehoren gekocht waarbij wij zeer vakkundig zijn geholpen door Marjo. Een goede uitleg over de matrassen gehad waarbij er ook werd gekeken of de ligging van ons goed was. Plus een goede uitleg en advies over de bedbodems. Een grapje tussendoor kortom; het was gezellig winkelen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij de juiste keuze hebben genomen.

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst