Een kijkje in de keuken van familie Sluiter

Onlangs hebben wij een keuken mogen plaatsen bij familie Sluiter. Familie Sluiter is erg tevreden over hoe het hele proces van aankoop tot montage is gegaan: "Wij zijn bij Jansen Totaal Wonen terechtgekomen, omdat we met name hele goede verhalen hadden gehoord over de montage. Wij vonden het vooral erg belangrijk dat de keuken netjes geplaatst zou worden en dit is ook zeker gebeurd. Wij zijn zeer tevreden over Theo die de keuken bij ons gemonteerd heeft. Daarnaast zijn we ook super geholpen in de winkel door Bas."

Meneer en mevrouw Sluiter hebben gekozen voor de Uni Matt keuken van Schüller. Deze moderne keuken heeft als basiskleur kristalgrijs. "Dit zorgt voor een rustgevende sfeer in de keuken en is toch net wat minder 'fel' dan een witte keuken," vertelt mevrouw Sluiter. De greeplijsten zijn edelstaalkleurig en vallen op een mooie manier weg. Perfect voor als je van een strak design houdt.

Bij Jansen Totaal Wonen werken wij uitsluitend met hoogwaardige apparatuur. Zo is de kookplaat die in deze keuken zit van Bora en de magnetron, multifunctionele oven en integreerbare koelvriescombinatie van AEG. De keuken is compleet gemaakt met een kraan van Franke. Zo is de keuken van familie Sluiter verzekerd van een goede kwaliteit.

Schüller keuken van een klant
Schüller keuken van een klant
Schüller keuken van een klant
Schüller keuken van een klant
Schüller keuken van een klant

Ook een keuken van Jansen Totaal Wonen?

Onze keukenexperts staan iedere dag voor jou klaar. Met 50 jaar keukenervaring gaan onze creatieve adviseurs aan de slag om samen jouw droomkeuken in 3D te ontwikkelen. Wanneer alles naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montage dienst geïnstalleerd. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je inspireren en adviseren door onze keukenadviseurs!