15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Gespot bij @myhomeofzodiac

Door Sara
30/01/2024
Salontafel gespot bij myhomeofzodiac

Nieuw van IN.HOUSE & gespot bij Thera (@myhomeofzodiac): salontafel & bijzettafel Bonvoya. Uitgevoerd in prachtig bruin eikenfineer, afgewerkt met hoogwaardige lak. Het vierkante blad is voorzien van speelse, afgeronde hoeken die in combinatie met het schuin aflopende onderstel zorgen voor een trendy uitstraling. Deze organische vorm past helemaal bij dé woontrend van 2024: curved lines. Laat je inspireren door de stijlvolle inrichting van Thera! ✨🏡

U-bank Kess: royale bank voor het hele gezin

Thera is nog altijd ontzettend blij met haar grijze hoekbank Kess van JaxxChoice. De u-bank is lekker groot en daardoor perfect om heerlijk te ontspannen met het hele gezin. De elementen van Kess kunnen in elke gewenste opstelling aan elkaar gekoppeld worden, waardoor je eindeloos kunt variëren en nooit uitgekeken raakt! Met zijn vaste rugkussens en armleuningen biedt de bank optimaal comfort. De zitting van Kess loopt bijna tot aan de grond, wat hem een luxe uitstraling geeft. De stiknaden voegen hier een speelse touch aan toe!

Stijlvolle accessoires

Voor de finishing touch heeft Thera talloze prachtige accessoires gebruikt. De wand achter de bank fleurde ze op met organische spiegelset Philou, bestaande uit drie spiegels in verschillende vormen en afmetingen. In de hoek van de woonkamer pronkt vloerlamp Paiva, uitgerust met een kap in zandkleurige mesh stof, waardoor een speels en sfeervol lichteffect ontstaat. Om de look van Thera compleet te maken, hebben we een vergelijkbaar vloerkleed toegevoegd.

Let op: de accessoires kunnen iets afwijken van de artikelen bij Thera thuis.