15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keukenbladen op maat

Natuurstenen werkbladenKeukenblad natuursteenKeukenblad van natuursteenSchuller Cameo Satin keuken zandgrijs
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Keukenbladen zijn het fundament van de keuken. Of het nu gaat om duurzaam graniet, elegant marmer, eigentijds composiet of het warme karakter van hout, de keuze van het keukenblad bepaalt in hoge mate de stijl en het karakter van de keuken. Functionaliteit en onderhoudsgemak zijn net zo belangrijk als het uiterlijk. Bij Jansen Totaal Wonen heb je de keuze uit een breed scala aan materialen, kleuren en afwerkingen. Onze experts helpen je tijdens een persoonlijk keukenadvies graag bij het uitzoeken van een voor jou geschikt aanrechtblad.

Natuursteen keukenblad op maat

Of je nu kiest voor een marmeren werkblad, een keukenblad van graniet of een uitvoering in kwartsiet, deze natuurproducten tillen jouw luxe keuken naar een hoger niveau. De robuuste keukenbladen zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en hebben een uniek karakter. Hierdoor zijn ze niet alleen visueel aantrekkelijk, maar voegen ze ook een chique twist toe aan jouw culinaire ruimte.

Keukenblad natuursteen

“Je kunt je eigen keukenblad van natuursteen uitkiezen bij onze werkbladleverancier, die zich bij ons om de hoek bevindt. Zo weet je zeker dat je 100% tevreden bent met jouw unieke werkblad.”

– Stefan, keukenadviseur

Carrara, Italië

Onze marmeren werkbladen zijn afkomstig uit Carrara, een klein stadje in de buurt van Pisa, Italië. Hier liggen de indrukwekkende marmergroeven, waar al eeuwenlang marmer gewonnen en bewerkt wordt. Het is niet voor niets dat Carrara gezien wordt als de marmerhoofdstad van de wereld.

Ervaar onze exclusieve collectie

In de keukenshowroom van Jansen Totaal Wonen tonen we enkele exclusieve exemplaren uit onze werkbladencollectie. Zo krijg je een goed beeld van welk natuurproduct het mooiste bij jouw keuken past.

Selecteer jouw stuk natuursteen

Bij onze werkbladleverancier heb je een ruime keuze uit kleurschakeringen en textuur van deze natuurproducten. Hier kies je zelf uit welk stuk natuursteen jouw werkblad gevormd wordt. Zo is ieder werkblad uniek en volledig op maat gemaakt.

Keramiek en composiet aanrechtblad

Naast natuursteen vind je in onze collectie ook keukenbladen van composiet en keramiek. Hoewel deze werkbladen gemaakt zijn van natuurlijke grondstoffen, zijn het niet 100% natuurproducten. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat in de fabriek een kleurrijke, reliëfrijke en slijtvaste toplaag wordt aangebracht op de werkbladen. De mogelijkheden zijn dus grenzeloos!

Kunststof werkbladen op maat

Kunststof werkbladen hebben talloze voordelen, zoals:

  • Grote stukken werkblad zijn mogelijk zonder bladnaad, ideaal voor een strakke look;
  • Het werkblad in dezelfde kleur als je frontje? Kunststof maakt ton-sur-ton mogelijk;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Bestand tegen intensief woongebruik;
  • Lange levensduur;
  • Geen structuurafwijking.
Kunststof werkbladen

Een keukenblad van kunststof is gemaakt van multiplex met een HPL kunststof toplaag. Dit betekent dat keukenbladen van kunststof bestaan uit verschillende lagen, waarbij multiplex vaak als kern wordt gebruikt. De toplaag bepaalt het esthetische aspect van het keukenblad. Met een veelzijdige keuze aan kleuren en motieven voor deze toplaag, vind je altijd een keukenblad dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak en budget. Zo past een kunststof keukenblad in ieder keuken, van modern tot landelijk.

Dekton keukenblad op maat

Een op maat gemaakt Dekton keukenblad combineert duurzaamheid en stijl op een unieke manier. Vervaardigd uit geavanceerd composietmateriaal, biedt het blad weerstand tegen krassen, hitte en vlekken en heeft het een prachtige uitstraling. Kies voor een tijdloze en functionele oplossing met een Dekton keukenblad op maat.

Dekton keukenblad

Houten aanrechtblad op maat

Een houten aanrechtblad geeft jouw keuken een warme en natuurlijke uitstraling. Met de keuze uit diverse houtsoorten zoals eiken en walnoot, past een blad van hout perfect bij elke keukenstijl. Naast de esthetiek is het hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Houten aanrechtbladen passen perfect bij een Japandi of landelijke keuken.

Schuller Cameo Satin keuken zandgrijs

RVS keukenblad op maat

Graag een moderne, stoere uitstraling? Kies dan voor een RVS keukenblad! Met zijn strakke lijnen en tijdloze design past roestvrij staal perfect in zowel traditionele stijlen als landelijke of industriële keukens als eigentijdse stijlen zoals moderne en greeploze keukens. Kies voor de veelzijdigheid en duurzaamheid van een RVS keukenblad en creëer een esthetisch aantrekkelijke en functionele keuken.

RVS keukenblad

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst