Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Industriële keukens

Rotpunkt comfort FL lava

Ben je op zoek naar een keuken met een stoere uitstraling? Dan is een industriële keuken iets voor jou. In een industriële keuken wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen en kleuren. Ruw en robuust zijn twee belangrijke kenmerken van een industrieel design.

9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens. Fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
8 / 10

Giesen

Goed, netjes te woord gestaan en alle afspraken zijn nagekomen. Zeer tevreden over het eindresultaat.
7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij Jansen Totaal Wonen en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt. Er kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.
10 / 10

Ted Huberts

Kennis, kunde en betrouwbaarheid!

Advies over een industriële keuken?

Advies over een industriële keuken? Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp. De afspraak kan zowel bij ons in de showroom plaatsvinden als op afstand door middel van videobellen.

Onze keukenadviseurs helpen je verder

Wat zijn de kenmerken van een industriële keuken?

  • In een industriële keuken worden vaak natuurlijke kleuren gebruikt, vaak de wat donkere tinten. 
  • Er wordt gebruikt gemaakt van grove materialen zoals hout gecombineerd met metaal, beton en RVS.
  • Een industriele keuken is niet tot in de puntjes afgewerkt zoals bij een moderne keuken;
  • RVS buizen, snoeren en leidingen hoeven niet weggewerkt te worden in een industriële keuken. Ze geven de keuken juist nog meer een stoere look. 

Kom langs voor advies op maat

De industriële keuken uit jouw dromen werkelijkheden laten worden? Maak een afspraak met onze keukenadviseurs, zij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte keuken. Zij vertellen je tijdens de afspraak meer over alle mogelijkheden. Ook zullen jouw wensen besproken worden, zodat de keuken helemaal op jouw wensen aansluit.  

Bekijk onze andere keukens: