Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Radboud Sportcentrum

Door Michelle
16/10/2019
Binnenkijken bij Radboud sportcentrum, van Jansen Totaal Wonen

We hebben weer een binnenkijker! Deze keer gaan we bij een hele bijzondere klant binnenkijken, namelijk bij het Radboud Sportcentrum! De personeelsruimte heeft namelijk een flinke make-over gehad en is vernieuwd met meubels en accessoires van ons. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Make-over

Om de make-over te laten zien, wil je natuurlijk eerst weten hoe de personeelsruimte van het Radboud Sportcentrum er eerst uitzag. Gelukkig hebben we daar een foto van. Het was eerst een vrij standaard personeelsruimte met veel rood in het interieur. Het personeel vond dat deze ruimte wel een oppepper kon gebruiken en vijf medewerkers hebben dan ook een moodboard gemaakt. Zo konden zij laten zien welke sfeer zij het liefst in hun personeelsruimte wilden. Na het moodboard volgt natuurlijk stap 2: het kopen van de perfecte meubels. Zij zijn bij Jansen Totaal Wonen terecht gekomen. Waarom? Omdat ze het enorm handig vonden om alles onder één dak te kunnen uitzoeken. Én met resultaat: het is uiteindelijk een super energieke ruimte geworden!

Een sfeervol en warm geheel

Zoals je kunt zien is de personeelsruimte één kleurrijk geheel. De banken van JaxxChoice zorgen voor een stoere touch in de kamer. Door bank Andy te combineren met de trendy loungechair Robin is het personeel voor een gewaagde keuze gegaan. En deze keuze pakt heel mooi uit. Ook de twee Dacota fauteuils van Trendhopper passen perfect in het plaatje. Ondanks dat het van alles wat is, is het toch één geheel geworden! Bij het Radboud Sportcentrum zijn ze dan ook erg blij met het eindresultaat.

Dezelfde stijl als Radboud sportcentrum in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door het binnenkijken bij van Radboud sportcentrum en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst