Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Jasper & Frederique!

Door Michelle
26/06/2019
Binnenkijken bij Jasper en Frederique, van Jansen Totaal Wonen.

Binnenkijken bij! Deze week gaan we binnenkijken bij Jasper & Frederique. Jasper en Frederique laten jou een kijkje nemen in hun interieur en vertellen wat hun favoriete items zijn. Lees hun verhaal en kom te weten wat voor interieurstijl zij in huis hebben.

Stijlvol

Jasper en Frederique wonen in een leuk en ruim appartement. Bij binnenkomst zien we meteen al dat het stijlvol is ingericht én zien we onze bestseller bank Pete van JaxxChoice staan!

“Toen we op zoek waren naar een bank, hadden we eigenlijk meteen bank Pete al op het oog. Elke keer bleven we toch weer terug komen bij deze bank. Hij zat gewoon het lekkerst en we vonden hem mooi.”

Jasper & Frederique

In de blauwe stof maakt bank Pete echt een statement in hun interieur. Gecombineerd met zwarte, witte en een tikkeltje bruine meubels is het interieur één geheel.

Alles behalve saai

Het meest blij zijn wij met de fauteuil. Wij waren hier al een tijdje naar op zoek en zijn blij dat we deze hebben kunnen toevoegen aan ons interieur! Hij zit ook echt heerlijk,” vertelt Jasper. Daarnaast is de wanddecoratie van hun favoriete stad New York iets waar ze heel blij mee zijn én natuurlijk het schilderij boven de eetkamertafel die de moeder van Frederique zelf heeft geschilderd. Hierdoor is hun interieur alles behalve saai!

Strak en modern

Jasper en Frederique vinden het belangrijk dat hun interieur strak is ingericht: “Wij hebben ons interieur niet echt op een bepaalde interieurstijl gebaseerd, maar houden van niet te veel tierelantijntjes. Gewoon strak en modern. We hebben eigenlijk alles bij elkaar gezocht wat we mooi vonden en daar uiteindelijk één geheel van gemaakt.”

Er zijn natuurlijk altijd nog accessoires en meubels die Jasper en Frederique zouden willen toevoegen aan hun interieur: Frederique vertelt: “Ik zou graag nog iets voor aan de wand boven de televisie willen, maar voor de rest zijn we zeer tevreden met ons interieur!”

Dezelfde stijl als Jasper & Frederique in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door het interieur van Jasper & Frederique en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst