Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij familie Kramer

Door Michelle
21/11/2020
binnenkijken bij Jansen Totaal Wonen

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Deze keer gaan wij binnenkijken bij familie Kramer. Ben jij benieuwd naar het interieur én het verhaal? Kijk dan snel verder!

Groen, groener, groenst

Onlangs hebben we onze woonkamer aangepakt d.m.v. het interieuradvies van Jansen Totaal Wonen. Vrij snel wisten we zeker dat we voor de groene kleur in ons interieur wilden gaan. We zijn eerst verf gaan uitzoeken voor op de muur. Daarna heeft interieuradviseuse Ester ons goed geholpen met het aankleden van de rest van het interieur. De banken hadden we ook al vrij snel uitgekozen. Maar dan komt de vraag: ‘wat doe je met de rest van het interieur?’. Dit bleek toch moeilijker te zijn dan gedacht. Vooral om er een geheel van te maken. Daarom hebben we interieuradviseuse Ester van Jansen Totaal Wonen ingeschakeld.

‘‘We zijn erg tevreden over hoe Ester ons verder geholpen heeft. Ze nam de tijd om naar onze wensen te luisteren. Het eindresultaat mag er zeker zijn! Wij zijn er weg van.’’

fam. Kramer

Modern landelijk

De kleur van de bank heeft interieuradviseuse Ester als uitgangspunt genomen. Aangezien deze door zijn grootte vrij dominant aanwezig is. De kleur van de bank vonden wij mooi bij de licht eiken vloer passen die we op het oog hadden.

We zouden ons mijn interieur omschrijven als modern landelijk. Waarbij we gekozen hebben voor een mix tussen stoerdere metalen details in combinatie met landelijk hout. De zwarte en groene details komen regelmatig terug in ons interieur. Zo vormt het mooi één geheel!

fam. Kramer

Favoriete item

Wat ons favoriete item in ons interieur? Eigenlijk alles. We zijn weg van het merk Xooon, dus waren er al vrij snel uit dat we meubels van dit merk wilden. Maar als we mogen kiezen; de Denver bank. We hebben voor deze stof gekozen omdat er groen/blauw detail in verweven zit. Dit past mooi bij de groene muur. De relaxfauteuil Sunderland van Xooon is ook echt onze favoriet. In eerste instantie had ik deze voor mijn vriend gekozen, maar inmiddels zit ik er zelf regelmatig.

Matching vloerkleed

We hebben lang getwijfeld over het vloerkleed. Na lange overweging hebben we toch het Elynn karpet van Coco Maison gekozen. We hebben hier geen spijt van! Ook hier komt het groen mooi tot z’n recht. Het vloerkleed past perfect bij de rest van de kleuren in ons interieur.

Dezelfde stijl als familie Kramer in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door de binnenkijken bij Peter en Daan en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst