15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij Ester

Door Michelle
11/12/2019
Afbeelding voor Binnenkijken bij Ester

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Deze keer gaan we binnenkijken bij Ester. Benieuwd naar haar interieur? Lees dan snel verder!

Modern en stoer interieur

Mijn interieur is een combinatie van modern en stoer. De accentkleuren daar kun je bij ons niet om heen. Dat zijn geel, antraciet en blauw. Geel voor gezelligheid, grijs voor stoer en blauw voor rust. Belangrijk in ons interieur is geborgenheid, gezelligheid, warmte en vooral een écht welkom gevoel uitstralen.

Ester

Ester’s favoriet(en)

Als we vragen aan Ester wat haar favoriete items zijn uit haar interieur, zegt ze: “Ik heb eigenlijk meerdere favorieten, mag dat ook? Hoekbank Alesso van IN.HOUSE om ’s avonds heerlijk naar een film of serie te kijken. Daarnaast is onze eettafel Charly ook een echte favoriet, omdat wij daar heerlijk aan kunnen zitten met familie en vrienden. Ook niet te vergeten is mijn eigen hobbyplekje, die we onlangs nog hebben aangepakt! Hier ben ik super blij mee!”

De bank heeft zij als laatste aangeschaft. “Wij wilden graag een hoekbank. Dat staat enorm gezellig en heeft bovendien genoeg plek voor iedereen.” Aldus Jolanda. De bank is uiteraard ook in het geel zodat het interieur één geheel wordt. Wel werd er nog getwijfeld over het kiezen van een groene of een gele bank maar aangezien de gele kleur perfect paste bij de rest van het interieur was de keuze snel gemaakt. Bij het kopen van de bank hebben ze ook gelijk een sidetable voor achter de bank gekocht.

Dezelfde stijl als Ester in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door binnenkijken bij Ester en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst