Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Charlotte!

Door Michelle
29/05/2019
Binnenkijken bij Charlotte, van Jansen Totaal Wonen

Binnenkijken bij! Deze week gaan we binnenkijken bij Charlotte! Ben jij benieuwd naar haar interieur? Charlotte laat zien hoe haar interieur eruit ziet. Lees haar verhaal en kom te weten wat haar stijl is!

Industrieel tintje

Wat een leuk interieur, het is een mix en match van alles wat Charlotte leuk vind:

We hebben kort geleden ons interieur gedeeltelijk vernieuwd en hebben toen wat spullen bij Jansen gekocht. Ons interieur is eigenlijk een mix van allerlei meubels die wij mooi vinden en die hebben we bij elkaar gezet. Er zit ook een industrieel tintje aan wat het interieur wat stoerder maakt.

Charlotte

Wij zien dat op één muur in de woonkamer een groene tint zit. Charlotte vertelt: “Ik vind het mooi als er wat kleur terug te vinden is in het interieur, anders wordt het zo steriel als alles wit is. Kleur brengt een beetje leven in het interieur. Het is een groene muur die naarmate het licht steeds verkleurd. Dit maakt het interieur speels.”

Echte eyecatcher

Toen wij vroegen wat Charlotte het mooiste plekje vond van haar interieur zei ze: “Wij vinden het hoekje met het bureau wel erg goed gelukt!” zegt Charlotte. Het bureau is ook een échte eycatcher en goed gevonden. In combinatie met de wanddecoratie en de lamp ziet dit hoekje er erg stijlvol uit.

De favoriete plek om te relaxen in het interieur is de loveseat. Charlotte vertelt: “Deze zit heerlijk en hier heb je een mooi plekje voor de televisie. Je kunt hier zitten zoals je wilt.” Daarnaast vielen de twee fauteuils van Pronto Wonen ons meteen op toen we bij Charlotte binnenliepen. “Deze fauteuils hebben een actieve zit. Hierdoor kun je goed zitten en ga je niet onderuit zitten. Dit vind ik heel belangrijk”.

Dezelfde stijl als Charlotte in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door het interieur van Charlotte en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst