Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Bert & Dick!

Door Michelle
26/05/2018
Binnenkijken bij Bert en Dick van Jansen Totaal Wonen.

Binnenkijken bij! Deze week gaan wij binnenkijken bij Bert en Dick. Ben jij benieuwd naar hun interieur? Laat je inspireren en bekijk onderaan de pagina welke producten zij voor hun interieur gebruikt hebben!

Tijd voor een nieuw interieur

Bert woont samen met zijn man Dick. Na het verhuizen naar hun nieuwe huis in Echteld hebben zij ervoor gekozen om hun gehele interieur te vernieuwen. Tijdens het ontwerpen van hun nieuwe keuken bij Superkeukens Tiel zaten ze op stoelen van Jansen Totaal Wonen:

“Deze zaten zo lekker dat we aan de verkoper vroegen waar de stoelen vandaan kwamen, en dat was van Jansen Totaal Wonen. Wij zijn toen een kijkje gaan nemen in de showroom.” Tijdens het interieur shoppen werden zij aangenaam verrast door de goede service en kwamen thuis met alles wat ze nodig hadden voor hun interieur.

Bert & Dick

Bert en Dick houden van kleur in hun interieur. Een mix van kleuren maken het interieur vrolijk en sfeervol. “Een vrolijke en gezellige sfeer, daar houden wij van!” Dit komt vooral door Dick zijn interesse in kunst. Zo zijn de schilderijen en beelden door Dick zelf gemaakt.

Een eigen plek

Niet alleen zijn Bert en Dick vaak te vinden in de woonkamer. Ook de keuken is een plek waar zij graag te vinden zijn. “Wij wilden graag een nieuwe keuken in ons huis, die helemaal volgens onze wens was.” Naast de uitstraling van de keuken is ook de apparatuur belangrijk. “Heerlijk om op zondag vanuit je bed door middel van wifi de oven te bedienen. Dan kom je beneden en zijn je broodjes klaar! Dat is pas echt genieten.” 

Dezelfde stijl als Bert & Dick in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door het interieur van Bert en Dick en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst