15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Nieuw in onze showroom: Schüller Newport

Door Sara
23/05/2024
Schüller Newport kiezelgrijs
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Nieuw in onze showroom is de Schüller Newport u-keuken in kiezelgrijs met gezellige bar. Met zijn royale oppervlak is hij perfect voor iedereen die graag veel tijd doorbrengt in de keuken. Meer weten over deze leefkeuken? Lees snel verder of kom langs in onze winkel!

Landelijke stijl in een modern jasje

Opvallend aan deze keuken zijn de frontjes met sierlijke lijsten, helemaal in de landelijke stijl. Waar deze keukenstijl veelal gekenmerkt wordt door karakteristieke grepen, zijn de kiezelgrijze kasten van deze keuken juist greeploos. De lichte frontjes vormen een opvallend contrast en een tijdloos geheel in combinatie met het composieten blad in Belgian Blue. De zalmroze muur geeft dit neutrale palet een sfeervolle twist.

Sfeervolle, luxueuze verlichting

In deze keuken wordt aan de klassieke landelijke stijl ook een moderne twist gegeven met sfeervolle verlichting. Zowel in de greeplijsten als in de plint onder de kastjes is verlichting geïntegreerd, wat zorgt voor een verfijnde afwerking en een luxe uitstraling.

Innovatieve keukenapparatuur

Je bereidt gegarandeerd heerlijke gerechten in deze keuken dankzij de innovatieve apparatuur van Siemens . Bakken en braden doe je met de luxe oven en inductiekookplaat, waarbij nare geurtjes verdwijnen dankzij de schouw met afzuigkap. Houdt je voedsel vers met de handige koel-vriescombinatie en maak je servies in een handomdraai schoon met de vaatwasser.

Praktische opbergruimte & bar

Deze u-keuken bevat twee hoeken, waar optimaal gebruik van wordt gemaakt. In beide hoeken is namelijk een handige opbergoplossing geplaatst. In de ene hoek is dit een le mans kast met uittrekbare plateaus voor pannen en in de andere hoek een hoekkast met schappen voor extra opbergruimte. Ook de kastenwand met open vakkenkast creëert extra ruimte voor keukengerei. De vitrinekast is mooi verwerkt in de kastenwand. Vaak toegepast in een hoek- of tussenwoning is een bar in de u-keuken, net zoals in deze keuken. Ideaal om de chef te vergezellen terwijl de lekkerste maaltijden bereid worden!

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen