15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Nieuw in onze showroom: Schüller Arosa | Avola

Door Sara
14/05/2024
Nieuwe showroomkeuken Schüller Arosa - Avola
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Nieuw in onze showroom is de Schüller Arosa | Avola keuken, uitgerust met kiezelgrijze frontjes die een subtiel en warm contrast vormen met de hoge kastenwand in Nebraska eiken. Houd je van luxe en sereniteit? Dan is deze keuken wellicht wel iets voor jou! Lees hier alles over deze hoekkeuken.

Maatwerk kasten

Het kastenwerk van deze keuken is vervaardigd door Schüller, een gerenommeerd merk dat bekend staat om kwaliteit en vakmanschap. De maatwerk frontjes van de lage kastenwand zijn afgewerkt met een satijnlak met houtnerf, wat een subtiele textuur en warmte toevoegt aan de keuken. De neutrale kleur kiezelgrijs zorgt voor een tijdloze uitstraling die moeiteloos past bij alle interieurstijlen. De hoge kasten in donker Nebraska eiken vormen een mooi contrast met de lichte frontjes en zijn afgewerkt met een UV-lak ter bescherming tegen de zon, waardoor ze niet verkleuren door zonlicht. De zwarte handgrepen voegen hier een stoere touch aan toe. Bovendien is er subtiele verlichting geïntegreerd in de plint, wat zorgt voor een verfijnde afwerking en een luxe touch.

Levendig, composieten werkblad

Het keukenblad is gemaakt van hoogwaardig composiet in de kleur Planet Saturn, met een dikte van 2 cm. Dit lichte, moderne blad is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage, waardoor het perfect is voor een drukke keukenomgeving.

Innovatieve keukenapparatuur

De keuken is uitgerust met luxe keukenapparatuur van hoogwaardige merken. Met de stoomoven van AEG bereid je heerlijke gerechten klaar en houdt je ze sappig en smaakvol. Boven de AEG inductiekookplaat is een Novy afzuigkap geïnstalleerd, die niet alleen efficiënt rook en geuren afvoert, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan het algehele ontwerp van de keuken. Tevens is de keuken uitgerust met een AEG koel/vries-combinatie, AEG vaatwasser en een zwarte spoelbak met kraan en zeeppompje.

Praktische opbergruimte dankzij innovatief design

Opvallend aan deze keuken is de kast met jaloeziedeur, voorzien van ingebouwde verlichting. Dit biedt niet alleen een praktische opbergoplossing, maar creëert ook een sfeervolle ambiance in de keuken. Naast de oven bevindt zich een nisje met uittrekplateau waar de koffiemachine op geplaatst is. Zo is de machine binnen handbereik wanneer je hem nodig hebt, en berg je hem na gebruik met één beweging weer op in de kastenwand. Dat scheelt weer spullen in het zicht. Ideaal voor liefhebbers van een strakke look!

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen