15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Nieuw in onze showroom: Rotpunkt Zerox HPL XT

Door Sara
28/05/2024
Rotpunkt Zerox HPL XT keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Nieuw in onze showroom is de Rotpunkt Zerox HPL XT keuken met kookeiland in Terra Grey gecombineerd met Italian Walnut. Het levendige blad maakt de keuken een ware eyecatcher. Meer weten over deze keuken? Lees snel verder of kom langs in onze winkel!

Chique, elegante keuken met kookeiland

Houd je van een luxe uitstraling in je keuken? Dan is de Rotpunkt Zerox HPL XT de perfecte keuze voor jou. Het kookeiland en de kastenwand zijn uitgevoerd in de minimalistische kleur Terra Grey. De binnenkant van de keukennis, de buitenkant van de kastenwand én de systeemwand creëren een warm contrast met deze lichte tint doordat ze zijn vervaardigd uit frontjes in de kleur Italian Walnut. Samen vormen ze een strak en tegelijkertijd levendig geheel!

Systeemwand voor al jouw keukengerei

Bijzonder is ook de flexibele Rotpunkt WALL SOLUTIONS systeemwand inclusief verlichting en accessoires, welke links van de keuken geplaatst is. De wand is, net als de nis, uitgevoerd in Italian Walnut. Naast deze handige opbergmogelijkheid, biedt de keuken talloze andere oplossingen. In de binnenladen zijn bijvoorbeeld twee eikenhouten Flex bestekbakken geplaatst inclusief folierolhouder, koffiecuphouder en messenblok.

Hoogwaardige keukenapparatuur

Aan kwalitatieve apparatuur is in deze keuken ook geen gebrek. Het kookeiland is uitgerust met een luxe BORA M-Pure kookplaat inclusief afzuiging en flexibele kookzone, ideaal voor het bereiden van je favoriete gerechten. Boven het eiland hangt een moderne, dimbare BORA Horizon lamp voor het gewenste licht in iedere situatie.

In de kastenwand is zowel een oven als een stoomoven van Siemens geplaatst en vind je een BORA koel-vriescombinatie. De nis is uitgerust met een Quooker kraan die net zoals de spoelbak is uitgevoerd in een prachtige rosé koperkleur. En met de vaatwasser van Miele is jouw servies binnen no-time weer glanzend schoon!

Bookmatch keukenblad

Het middelpunt van de keuken is overduidelijk het prachtige, 3 cm dikke werkblad van keramiek in de kleur Intermezzo. Wat uniek is aan het eiland is dat het blad bookmatch is met de zijwanden van het kookeiland. Dit betekent dat de stukken blad uit hetzelfde stuk steen zijn gehaald en daardoor hetzelfde patroon bevatten. Ook de achterwand en het werkblad van de nis zijn vervaardigd van keramiek. Het speelse kleurenpatroon brengt de minimalistische keuken volledig tot leven.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen