Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Tijdloze keukens

Een kijkje in de keuken van Jansen Totaal Wonen

Een keuken kies je niet voor even, maar voor een groot deel van je leven. Een tijdloze keuken zorgt er dan ook voor dat je lang van jouw keuken kan genieten. Door het gebruik van tijdloze vormen, materialen en kleuren raak je niet snel uitgekeken op jouw keuken. Harmonie en comfort zijn twee kenmerkende elementen die je altijd terugvindt in een tijdloos design. Dus ben je opzoek naar een keuken die lang meegaat? Dan is de tijdloze keukenstijl een perfecte keuze!  

9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens. Fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
8 / 10

Giesen

Goed, netjes te woord gestaan en alle afspraken zijn nagekomen. Zeer tevreden over het eindresultaat.
7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij Jansen Totaal Wonen en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt. Er kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.
10 / 10

Ted Huberts

Kennis, kunde en betrouwbaarheid!

Advies over een tijdloze keuken?

Advies over een tijdloze keuken? Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp. De afspraak kan zowel bij ons in de showroom plaatsvinden als op afstand door middel van videobellen.

Onze keukenadviseurs helpen je verder

Kenmerken van een tijdloze keuken:

  • Een tijdloze keuken is functioneel en praktisch.
  • In een tijdloze keuken worden vaak neutrale kleuren gebruikt, zoals de zwart, witte, beige en grijze tinten.
  • Deze tijdloze keukenstijl herken je aan strakke lijnen en rechte hoeken. Net als bij de moderne keuken, zorgt ook deze keukenstijl dus voor een strakke look.

Voordelen van een tijdloze keuken:

  • Een tijdloze keukenstijl is niet trendgevoelig en blijft dus altijd van deze tijd.
  • Ook past een tijdloze keuken bij elk interieur.
  • Een ander voordeel van een tijdloos design is het feit dat je keuken neutraal is. Dit betekent dat er ruimte overblijft om accessoires te laten spreken in jouw keuken.
  • Een tijdloze keuken biedt zoveel comfort als je zelf wil!

Bekijk onze andere keukens