15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Nieuw in onze showroom: Rotpunkt Zerox MA | Memory RI

Door Sara
13/05/2024
Nieuwe showroomkeuken Tundra
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Nieuw in onze showroom is deze prachtige Rotpunkt Zerox MA | Memory RI keuken, een combinatie van mat gelakte Tundra fronten en New Forest Oak houtfineer deuren met een ribbel. Meer weten over deze keuken met kookeiland? Lees snel verder!

Stijlvolle combinatie: imitatie hout & keramiek

In deze greeploze keuken zijn mat gelakte fronten in de verfijnde tint Tundra (groen) gecombineerd met houtfineer deuren, verfraaid met een speelse ribbel in de elegante kleur New Forest Oak. Een subtiele, trendy combinatie die diepte creëert in deze levendige keuken. Uniek is dat de greeplijsten vervaardigd zijn uit hetzelfde materiaal als de fronten. De zijwanden van het eiland sluiten naadloos op de kastenwand aan doordat ze ook uitgevoerd zijn in ribbelhout. En laten we de achterwand niet vergeten, die ook uitgevoerd is met de speelse ribbel!

Functioneel

De deuren van de koelkast en vriezer zijn met een unieke hoogte van 247 cm opmerkelijk hoog. Dit is niet alleen een esthetische keuze, maar het biedt ook extra functionaliteit en ruimte. Ook is deze keuken voorzien van talloze laden, waaronder handige binnenladen en een geïntegreerd afvalsysteem, waardoor de keuken netjes en georganiseerd blijft.

“De verlichting onder de plankjes tegen de achterwand zorgt voor een sfeervolle, luxe uitstraling.”

Antoine – keukenadviseur

Luxe keukenapparatuur

Deze keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, zorgvuldig geselecteerd om aan al je culinaire behoeften te voldoen. Er is namelijk gekozen voor de BORA Pure kookplaat, een ruime koelkast en vriezer van AEG, een vaatwasser met energielabel A en een oven, combioven en warmhoudlade van AEG. En laten we de twee spoelbakken niet vergeten, compleet met bijpassende kranen in de elegante kleur Gun Metal, die niet alleen functioneel zijn maar ook een vleugje luxe toevoegen aan de keuken.

Contrasterend keukenblad

Het keukenblad van deze Rotpunkt Zerox MA | Memory RI keuken is van TopCore in de prachtige kleur Goldfinch, wat zorgt voor een perfecte balans tussen duurzaamheid en esthetiek. Deze donkere kleur vormt een mooi contrast met de groene en houten fronten. De spoelbakken zijn naadloos ingemaakt in het werkblad, met een semi-onderbouw uitsparing, waardoor een strakke en naadloze afwerking ontstaat. Ook het stopcontact is slim ingebouwd in het werkblad voor ultiem gemak en functionaliteit.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen