Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Keukens

Nieuwe keuken, nieuwe stijl

Neem een kijkje in onze keukens
Industriële keukens bij Jansen Totaal Wonen
Logo van Logo van Logo van Logo van Logo van Logo van Logo van

Uitgelichte keukens

In onze showroom vind je luxe keukens, moderen keukens, greeploze keukens, tijdloze keukens, landelijke keukens en industriële keukens. Met merken als Rötpunkt, Schüller, Next125, Miele, Siemens, Bora, Quooker stel je met onze keukenexperts jouw ideale keuken samen. Bekijk onze nieuwste showroomkeukens in onze showroom in Huissen en laat je inspireren door de nieuwste keukentrends en -stijlen.

Keukenstijlen

Persoonlijk. Eerlijk. Klasse.

Jansen Totaal Wonen is expert als het gaat om keukens. In het gehele traject word je volledig ontzorgd en begeleid door onze experts.

  • Ruime keuze uit de beste merken
  • Persoonlijk advies van deskundige keukenexperts
  • Uitmuntende service en eigen montagedienst
Persoonlijk keukenadvies bij Jansen Totaal Wonen
9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens. Fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
8 / 10

Giesen

Goed, netjes te woord gestaan en alle afspraken zijn nagekomen. Zeer tevreden over het eindresultaat.
7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij Jansen Totaal Wonen en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt. Er kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.
10 / 10

Ted Huberts

Kennis, kunde en betrouwbaarheid!

Maak een afspraak

Maak een afspraak met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Maak een afspraak
Alt tekst