Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Keukens

Nieuwe keuken, nieuwe stijl

Neem een kijkje in onze keukens
Industriële keukens bij Jansen Totaal Wonen

Persoonlijk. Eerlijk. Klasse.

Jansen Totaal Wonen is expert als het gaat om keukens. In het gehele traject word je volledig ontzorgd en begeleid door onze experts.

  • Ruime keuze uit de beste merken
  • Persoonlijk advies van deskundige keukenexperts
  • Uitmuntende service en eigen montagedienst
Persoonlijk keukenadvies bij Jansen Totaal Wonen

Vind jouw keukenstijl

Velen gingen je voor

7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij JTW en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt en kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.
9 / 10

Anoniem

Goede communicatie en kwaliteitskeukens. Er werd ruim de tijd genomen om tot de juiste keuze te komen.
10 / 10

Van den Brink

Voor 6 jaar terug een mooie keuken bij jullie gekocht Vandaag na 6 jaar weer bij jullie een nieuwe keuken gekocht i.v.m. andere woning. Wederom weer super blij met de nieuwe keuken die Rens voor ons op papier heeft getekend Top Rens👍 Vriendelijk groet, van den Brink.
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens, fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!

Jouw droomkeuken. Onze expertise.

Zeker weten dat wij alle tijd voor jou hebben? Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp. De afspraak kan zowel bij ons in de showroom plaatsvinden als op afstand door middel van videobellen.

Keuken adviseur

Maak een afspraak

Maak een afspraak met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Maak een afspraak
Alt tekst