15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keukenzaak Huissen

in omgeving Arnhem & Nijmegen

Keukenshowroom Huissen persoonlijk keukenadvies
Meer dan 30 keukens in onze showroom
Mogelijkheid om apparatuur live te testen
Ruime keuze aan keukenbladen, frontjes & grepen

Bezoek onze keukenzaak

Kom langs in onze ruime keukenwinkel in Huissen, nabij Arnhem & Nijmegen. Je ontdekt ruim 30 luxe keukens in de meest uiteenlopende opstellingen, stijlen, kleuren en materialen. Doe alvast online inspiratie op en maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk keukenadvies, inclusief gratis 3D-ontwerp.

Keukens van bekende merken in talloze stijlen

Van houten keukens tot beige keukens en van luxe tot klassiek: in onze keukenzaak vind je voor iedere keukenstijl een passende keuken op maat. Met hoogwaardige keuken- en apparatuurmerken als Rotpunkt, Schüller, next125, Miele, Siemens, BORA en Quooker stel je met onze keukenexperts jouw ideale keuken samen.

Breng jouw droomkeuken tot leven

In de keukenshowroom van Jansen Totaal Wonen vind je een ruim assortiment keukenbladen, frontjes en grepen. Creëer samen met jouw adviseur een persoonlijk moodboard om jouw toekomstige keuken tot leven te brengen.

Test keukenapparatuur

In onze keukenzaak vind je tevens een ruim scala aan luxe keukenapparatuur. Kom langs bij Jansen Totaal Wonen en test zelf de apparatuur voor jouw droomkeuken.

Keukenapparatuur - Uitproberen
SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Onze openingstijden

Ma13.00 – 17.30
Di – Za10.00 – 17.30
Zo12:00 – 17:30
De favoriete keuken van Antoine
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Velen gingen je voor

9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens. Fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij Jansen Totaal Wonen en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt. Er kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.