Ledikanten

  Ledikanten

  Een ledikant is een bed constructie zonder matras en lattenbodem. Je stelt jouw ledikanten bed volledig zelf samen. Het comfort van ledikanten bedden is afhankelijk van het type matras en de lattenbodem. Vanwege het materiaalgebruik is een ledikanten bed gemakkelijk te reinigen.

  Ledikanten zijn er in verschillende stijlen en maten. Van moderne, strakke ledikanten bedden tot klassiek of romantisch. Je vindt eenpersoons ledikanten bedden, maar er zijn ook ledikanten 2 persoonsbedden. Bij Jansen Totaal Wonen vind je altijd de laatste trends en ontwikkelingen. We zorgen ervoor dat je ten alle tijden slaagt (en heerlijk slaapt) bij de aanschaf van een nieuw ledikant.

  De voordelen van een ledikant:
  -       In verhouding met boxsprings zijn ledikanten goedkoper; dit hangt echter wel sterk af van het type matras en de bodem die je zelf kiest
  -       Een ledikanten bed heeft een minder massieve aanblik dan een boxspring bed bijvoorbeeld
  -       Het materiaal dat wordt gebruikt is gemakkelijk te reinigen

  Naast ledikanten beschikken wij over diverse boxspring bedden. Ook deze stel jij volledig zelf samen. Kies voor een vlakke of elektrische boxspring. Wil jij meer weten over ledikanten of boxsprings?

  Verschillende factoren en eigenschappen spelen een belangrijke rol bij de keuze van een boxspring of ledikant. Factoren die meespelen zijn bijvoorbeeld gewicht, lengte en slaaphouding. Slapen is één van de eerste levensbehoefte en een goede nachtrust is daarom van belang! 

  Wij geven bij Jansen Totaal Wonen graag advies over het meest geschikte matras of bed bodem. Kom langs in onze showroom en krijg advies van één van onze slaap-experts!

  Lees meer ...

  ... Verberg

  12 product(en)

  12 product(en)