15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Arosa

Arosa Satin Pore Schuller keukenArosa Satin Pore Schuller keukenArosa Satin Pore Schuller keukenArosa Satin Pore Schuller keukenArosa Satin Pore Schuller keukenArosa Satin Pore Schuller keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Arosa in mokkabruin satijn nerf

Het is prachtig als de keuken bijdraagt aan vloeiende en tegelijkertijd gestructureerde overgangen. Een sierlijk rek met een warme houten uitstraling en het keukenblok vormen een scheiding tussen de eetkamer, keuken en het thuiskantoor.

Arosa Satin Pore Schuller keuken

Schüller opbergoplossingen

De in de hoogte ingebouwde vaatwasmachine is uitgerust met ‘Knock-to-Open’, waardoor deze zich moeiteloos en zonder handgrepen laat openen, net als de koelkast met Servo-drive. In de apothekerskast, een echt ruimtewonder, en de gootsteenkast is het moderne multischeidingssysteem met recyclezak geïntegreerd. De korven van dit systeem hebben allemaal de elektrische openingsondersteuning C-Drive, die met een lichte druk geactiveerd wordt. Hier leven is werkelijk een genot.

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen