15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Minimalistische keukens

Next125 NX110 kristalwitNext125 NX670 eiken elegantSchuller Siena zandgrijs
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Minimalistische keukens zijn een populaire keuze voor wie op zoek is naar een strak, modern en functioneel ontwerp. Deze keukenstijl wordt gekenmerkt door rechte lijnen, subtiele kleurenpaletten en slimme opbergoplossingen waardoor de ruimte een eigentijdse uitstraling krijgt. Of het nu gaat om greeploze kastfronten, geïntegreerde apparaten of verborgen opbergruimtes, minimalistische keukens zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook een praktisch en functioneel. Een minimalistische keuken is meestal een moderne keuken, waarin symmetrie heel belangrijk is. Ontdek de tijdloze elegantie van een minimalistische keuken en ervaar het gemak van een georganiseerde en stijlvolle kookomgeving.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

De kenmerken van minimalistische keukens

Minimalistische keukens onderscheiden zich door eenvoudige ontwerpen en het gebruik van weinig extra details, waardoor een rustige en georganiseerde sfeer ontstaat. De belangrijkste kenmerken van minimalistische keukens zijn de strakke lijnen, heldere kleuren en functionele indelingen. Apparatuur is dan ook vaak uit het zicht weggewerkt. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, glas en hout, stralen minimalistische keukens duurzaamheid en klasse uit. Bovendien bevorderen ze een gevoel van ruimtelijkheid en openheid, waardoor zelfs kleinere keukens groter lijken.

Minimalistische keukens in talloze stijlen

Bij JTW keukens ontdek je minimalistische keukens die naadloos aansluiten bij de meest uiteenlopende stijlen, waaronder Japandi, modern en industrieel. Kom langs in onze ruime keukenshowroom, ontdek de veelzijdigheid van minimalistische keukens en geniet van een tijdloze kookomgeving.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant: