Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Voorjaars make-over door onze stylisten!

Door Amber
15/04/2020
Voorjaars make over van Xooon bij Jansen totaal Wonen

Maak jouw interieur lente proof met de prachtige items van XOOON en ga voor die voorjaars make-over! Ga deze lente voor een frisse look met natuurlijke kleuren. Stylist Janin laat zien dat het combineren van meerdere natuurlijke kleuren zorgt voor warmte en sfeer. Uiteraard heeft zij ook hier haar favoriete items met elkaar gecombineerd zoals vaas lola en vaas ivy. Om deze look helemaal af te maken heeft ze ook de eettafel gestyled in dezelfde stijl als de zithoek

Een frisse voorjaars make-over

Wil jij jouw interieur ook lente proof maken? Al deze accessoires zijn te vinden in de webshop van Jansen Totaal Wonen én direct leverbaar! Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Wil je graag langskomen? Dat is uiteraard mogelijk. Naast de algemene openingstijden is het ook mogelijk om privé te komen shoppen in onze showroom. Uiteraard wordt er volledig rekening gehouden met de voorschriften van het RIVM om het shoppen zo veilig mogelijk te houden.

Wist je trouwens dat we ook Interieur- en keukenadvies online doen? Maak hier direct een afspraak !

Wil jij ook een prachtige voorjaars make-over? Kom dan langs in de showroom of bekijk alles online. Onze producten zijn ook eenvoudig online te bestellen!