15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

De ideale bijkeuken

Door Sara
06/02/2024
De ideale bijkeuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Iedereen heeft het wel: extra ruimte in huis waar bijvoorbeeld de wasmachine, droger en losse opbergspullen staan die je dagelijks nodig hebt. Door middel van deze vijf slimme oplossingen kan je de bijkeuken goed organiseren en perfect indelen. Zo bespaar je nóg meer ruimte in huis. Wij helpen jou graag bij het samenstellen van een bijkeuken op maat.

1. Berg je voorraad makkelijk op

Met deze bijkeuken van Schüller heb je alles binnen handbereik én zijn al je spullen goed georganiseerd. Van kast-regalen voor drankkratten tot aan een hoge bezemkast: aan alles is gedacht en voor alles is ruimte dankzij de geoptimaliseerde opbergruimte-oplossingen. Of het nu gaat om voorraad, schoonmaakspullen of huishoudelijke apparaten, wij bieden voor alles de juiste kast om je spullen netjes in op te bergen.

2. Hoge wassorteerkast

Een hoge wassorteerkast is de ideale oplossing om van jouw bijkeuken een opgeruimde en georganiseerde wasruimte te maken. Dankzij de hoogte biedt deze kast voldoende ruimte om je wasgoed te sorteren op kleur, type of eigen voorkeur. De handige indeling maakt het gemakkelijk om wasmanden of bakken te plaatsen, waardoor het sorteren en opbergen van vuile was een efficiënte taak wordt. Ontdek hoe deze kast jouw wasroutine kan vereenvoudigen en stroomlijnen, terwijl je tegelijkertijd geniet van een opgeruimde en geordende ruimte. Plaats je wasmanden in de kast en sorteren maar!

3. Uittrekbaar wasmachineplateau

Continu bukken voor de was in de wasmand is verleden tijd met het uittrekbare plateau waar je de wasmand op kunt plaatsen. Een uittrekplateau zorgt ervoor dat je de was eenvoudig kunt laden en lossen.

4. Wasmachinekast op maat

Bespaar ruimte, verberg ontsierende apparaten en geniet van een georganiseerde en gestroomlijnde wasruimte met een wasmachinekast op maat. Plaats je apparaten naast elkaar, op werkhoogte of bespaar ruimte door ze boven elkaar te plaatsen. Of je nu beperkte ruimte hebt of een naadloze integratie met de rest van je interieur zoekt, onze op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen met oog voor detail en voldoen aan jouw specifieke behoeften.

5. Vuilnis uit het zicht

Afval scheiden wordt steeds belangrijker, maar waar ga je alle emmers en zakken laten? Met deze lade sorteer je lege plastic flessen, glaswerk en overig afval uit het zicht en kun je gemakkelijk recyclen. Vaak weet je niet waar je met al je afval heen moet en wordt door beperkte ruimte vaak alles door elkaar gegooid. Met deze bijkeuken kun jij ten alle tijden jouw afval netjes scheiden en afvoeren!

Advies over bijkeukens?

Advies over een bijkeuken of voorraadkamer? Met maar liefst 50 jaar aan ervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw bijkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens