Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Een materiaal dat overal bij past!

Door Amber
17/01/2018
Marmer; een materiaal dat overal bij past

Ook al is het nieuwe jaar begonnen, trends lopen nog steeds door. Natuurlijke materialen worden veel gebruikt voor een sfeervol interieur. Deze materialen geven karakter aan je interieur zonder teveel op de voorgrond te treden. Denk bijvoorbeeld aan materialen zoals hout, leer en beton. Maar ook steen wordt veel gebruikt. Wat dacht je van bijvoorbeeld marmer?

Als je aan marmer denkt, dan denk je aan oude paleizen met marmeren muren, vloeren en beelden. Marmer was een exclusief materiaal met status. Geen wonder dat marmer weer helemaal terug is! Deze comeback is niet alleen te zien in muren en vloeren. Wat dacht je van keukens, slaapkamers en woonaccessoires? Geen optie is te gek, bijna alles kan een marmer look krijgen.

Marmer past bij iedere woonstijl

Marmer; een materiaal dat overal bij past

Marmer doet het goed in iedere woonstijl. Marmer is te gebruiken in een moderne woonstijl doordat het strak oogt en een gladde textuur heeft. Ook is marmer te gebruiken in een klassieke woonstijl vanwege zijn luxe uitstraling. Marmer is er in verschillende vormen en kleuren. De kleur die het vaakst voor komt in interieuren is het traditionele wit. Maar wat dacht je van diep zwart marmer? Of marmer met een gele gloed? Het kan allemaal.

Marmer is bovendien te combineren met enorm veel kleuren en materialen. Het past eigenlijk overal bij. Marmer in combinatie met goud zorgt voor een luxe uitstraling. Ditzelfde effect krijg je wanneer je marmer combineert met glas en strakke materialen. Een warmere uitstraling? Gebruik dan marmer in combinatie met hout of zachte pastelkleuren.

Ook al is marmer een gesteente, je kunt het natuurlijk ook in andere materialen krijgen. De marmer print kan immers overal op gedrukt worden. Bijvoorbeeld een glazen salontafel of vaas. In iedere hoek van je interieur kun je marmer gebruiken, zelfs in de keuken. Een keukenblad van marmer of liever een geheel kookeiland! Bekijk deze keukens en zie het effect van marmer.