15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Roze keukens

Schuller Biella keuken schelpenwitNext125 NX510 indisch rood
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Roze keukens hebben een eigentijdse en speelse uitstraling. Met deze levendige kleur maak je eenvoudig een uniek statement en breng je jouw persoonlijke stijl tot uiting. Kies voor zacht blush, levendig koraal of gedurfd magenta, roze keukens variëren van subtiel tot opvallend en passen daardoor in ieder interieur.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Roze keukens met ieder een unieke uitstraling

Keukens in roze worden vaak gecombineerd met andere materialen en accentkleuren om balans te creëren. Ga voor een keuken met een luxe uitstraling door gouden of messing details toe te voegen. Marmeren keukenbladen, houten accenten of zwarte elementen zijn ook veelvoorkomende keuzes om de roze kleur te complementeren.

Daarnaast stel je roze keukens in iedere stijl samen, van modern en tijdloos tot Japandi. Het gebruik van open planken, strakke lijnen of juist speelse details hangt af van jouw specifieke voorkeur en stijl. Alles is mogelijk!

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenkleuren ook interessant:

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst