15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Grijze keukens

Next125 NX912 glas mat agaatgrijs keukenSchuller Casa keukenmemory-RI-memory-RI-terra-grey-titanio
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Grijze keukens stralen een tijdloze elegantie uit, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel moderne als klassieke interieurs. De neutrale tint vormt kan moeiteloos worden gecombineerd met de meest uiteenlopende kleurenschema’s en materialen. Of het nu gaat om een lichte grijstint voor een luchtige sfeer of een diepere antracietkleur voor een meer gedurfde uitstraling, grijze keukens bieden een subtiele en stijlvolle ambiance. Bovendien creëren ze een rustgevende atmosfeer, waardoor de keuken een plek wordt waar functionaliteit en esthetiek perfect samenkomen.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Landelijke keuken in grijs

Een landelijke keuken in grijstinten brengt de warme charme van het platteland samen met eigentijdse elegantie. De rustieke sfeer wordt subtiel gemoderniseerd door het gebruik van grijze tinten, waardoor een evenwicht ontstaat tussen traditioneel en hedendaags design. Grijze kasten en keukenaccessoires voegen een vleugje verfijning toe, terwijl natuurlijke materialen zoals hout en steen zorgen voor een gezellige en uitnodigende ambiance. Het resultaat is een landelijke keuken die tijdloosheid omarmt met een eigentijdse twist, waarin comfort en stijl naadloos samenkomen.

Lichtgrijze keuken

Een lichtgrijze keuken ademt een verfijnde en frisse sfeer, perfect voor wie op zoek is naar een heldere en tijdloze uitstraling. De zachte tinten van lichtgrijs brengen een gevoel van ruimtelijkheid en sereniteit in de keuken. Deze kleur combineert prachtig met zowel moderne als klassieke ontwerpen en biedt de flexibiliteit om te spelen met accentkleuren en texturen. Of het nu gaat om een strakke, eigentijdse stijl of een meer traditioneel ontwerp, een lichtgrijze keuken vormt een veelzijdige keuze die elegantie en functionaliteit moeiteloos combineert.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant:

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst