15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Greeploze keukens

Schuller Siena zandgrijsRotpunkt-Zerox-FM-Olive-GreenNext125 NX670 eiken elegant
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Functionaliteit gaat bij greeploze keukens naadloos samen met esthetiek. In tegenstelling tot traditionele keukens, waar handgrepen en knoppen kenmerkende elementen zijn, hebben greeploze keukens een strakke en minimalistische uitstraling. Tevens draagt het ontbreken van handgrepen bij aan een ruimtelijk gevoel en gemak in dagelijks gebruik. Ben je op zoek naar een witte keuken en ook nog eens greeploos? Of een eiken greeploze keuken? Je ontdekt alle mogelijkheden in de showroom van JTW keukens.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Verschillende soorten greeploze keukens

Er bestaan meerdere variaties van greeploze keukens, namelijk zowel geheel als semi greeploos. Een semi greeploze keuken is uitgerust met greeplijsten die naadloos in het strakke design passen. Deze grepen zijn plat en worden bovenaan de deuren bevestigd waardoor ze amper zichtbaar zijn. Ideaal als je een moderne, strakke keuken wilt maar wel met het gemak van grepen. Liever helemaal geen grepen? Ga bijvoorbeeld voor een gleuf tussen de keukenkast en het aanrechtblad waarmee je de keukenlade of -kast kan bedienen of kies voor het push-to-open systeem waarbij je met een lichte druk op het frame de kast of lade opent.

De voordelen van een greeploze keuken

Twijfel je nog over het kiezen van een greeploze keuken? Om je een handje te helpen, hebben onze keukenexperts de voordelen van een greeploze keuken voor je op een rijtje gezet:

  • Doordat er geen grepen zichtbaar zijn, zorgt een greeploze keuken voor rust en ruimte in je keuken.
  • Lastige hoekjes van grepen schoonmaken, is verleden tijd.
  • Een greeploze keuken lijkt optisch groter. Een groot voordeel wanneer jouw huis niet heel groot is. 
  • Kinderen kunnen zich niet bezeren aan de punten van handgrepen, waarmee een greeploze keuken zeer kindvriendelijk is.
  • Het minimalistische karakter van greeploze keukens maakt ze tijdloos.
SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant: