15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Landelijke keukens

Schuller Finca Satin Pore keukenDuet Snow Rotpunkt - landelijke keukens bij Jansen Totaal WonenNext125 NX670 eiken elegant
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Landelijke keukens hebben een warme, uitnodigende uitstraling waarbij functionaliteit hand in hand gaat met esthetiek. Geïnspireerd door het plattelandsleven, ademen deze keukens een tijdloze sfeer uit. Het gebruik van natuurlijke materialen, een palet van warme kleuren en kenmerkende details zorgt voor een unieke en karaktervolle uitstraling. Of het nu gaat om een boerderij, cottage of een stedelijk appartement in landelijke stijl, met een landelijke keuken creëer je gegarandeerd een gezellige en comfortabele sfeer waarin heerlijk eten en samenzijn centraal staat.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Wat kenmerkt een landelijke keuken?

Een landelijke keuken ademt warmte en sfeer en wordt gekenmerkt door gebruik van hout en daarnaast zachte vormen en sierlijke afwerkingen. Er wordt niet alleen gekookt, maar ook gezellig samen gegeten en lekker lang nagetafeld. Creëer een levendige woonkeuken door te kiezen voor een landelijke keuken met eiland.

Combineer een landelijke houten keuken in iedere woonstijl

Landelijke keukens zijn naadloos te integreren in alle interieurstijlen. Heeft een stoere landelijke keuken je voorkeur? Ga dan bijvoorbeeld voor een grijze landelijke keuken. Liever een moderne keuken? Kies dan bijvoorbeeld voor een strakke, landelijke keuken in wit. Wat je ook kiest, de charme van de landelijke keuken blijft behouden.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant: