15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Betonlook keukens

Next125 NX950 keramiek betongrijs
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Betonlook keukens hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen vanwege hun eigentijdse en industriële uitstraling. Deze keukens combineren de robuuste uitstraling van beton met de praktische eigenschappen van moderne keukenmaterialen. Het resultaat? Een stoere, minimalistische keuken met een uniek karakter! Laat je alvast online inspireren door betonlook keukens of kom langs in onze showroom. Onze keukenadviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw betonlook keuken op maat.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

De kenmerken van betonlook keukens

Het meest opvallende kenmerk van betonlook keuken is uiteraard de ruwe en industriële uitstraling van beton, die wordt nagebootst met speciale materialen zoals betonciré of keramische tegels met een betonachtige afwerking. Daarnaast wordt deze keukenstijl gekenmerkt door een minimalistische en moderne uitstraling, vaak gepaard met strakke lijnen en eenvoudige vormen. De combinatie van stijlvol design en functionele eigenschappen maakt betonlook keukens een populaire keuze voor mensen die streven naar een eigentijdse en robuuste keuken.

Betonlook keukens in talloze stijlen

Door de neutrale kleur, zijn betonlook keukens in iedere woonstijl te combineren. In een industrieel interieur voegen betonlook keukens een extra dosis rauwheid en karakter toe, passend bij de ruwe esthetiek van bakstenen muren en metalen accenten. Voor liefhebbers van een minimalistische woonstijl biedt de strakke en ingetogen uitstraling van beton een perfecte aanvulling. Heb je een landelijk of klassiek interieur? Hier zorgt de combinatie van warme houttinten met de stoere betonlook voor een prachtig contrast.

Jouw betonlook keuken op maat

Betonlook keukens zijn volledig naar wens samen te stellen. Vam strakke, rechte opstelling tot een ruime U-vormige keuken of een gezellige hoekkeuken. Dankzij de ruime keuze in materialen en afwerkingen in betonlook, past een keuken in deze stijl in iedere woning. Onze adviseurs helpen je graag bij het creëren van jouw droomkeuken!

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant: