15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keukens met bar

Rotpunkt-Ergo-FL-Zero---Beach-GreySchüller Rocca keukenSchuller Strato matt
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Transformeer jouw keuken tot een moderne en sociale ontmoetingsplek met een keuken met bar. Deze keukenindeling combineert functionaliteit met een eigentijdse uitstraling, waardoor keukens met een barretje niet alleen een visueel statement zijn, maar ook het gezellige middelpunt van je huis vormen. Vaak is de keukenbar geïntegreerd in een kookeiland. Ook een keuken met bar? Met de topmerken next125, Schüller en Rotpunkt, bekend om hun hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen, ontwerp je samen met onze keukenadviseurs jouw ideale op maat gemaakte keukenbar.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Waarom kiezen voor een keuken met bar?

Overweeg je een keukenbar? Een keuken met bar is niet alleen een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan je huis, maar biedt ook praktische voordelen. De bar maakt van de keuken een gezellige ontmoetingsplek en bevordert de interactie tussen de kok en gasten tijdens het koken. Een keuken met bar is niet alleen een visueel statement, maar ook een functioneel en veelzijdig element dat je keuken transformeert tot een moderne en gezellige leefruimte. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit en creëer een keuken waar samenkomen en genieten centraal staan met een keukenbar!

U-keuken met bar

De keukenopstelling die zich perfect leent voor een bar, is een U-keuken. De U-vormige opstelling biedt niet alleen voldoende werkruimte, maar creëert ook een gezellige en sociale sfeer in de keuken. Hier is een bar de perfecte toevoeging! Een bar is hier niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook een sociale plek waar familie en vrienden kunnen samenkomen tijdens het koken. Of je nu kiest voor een U-keuken met een bar aan een eiland of een aparte bar in de ruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenindelingen ook interessant:

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst