Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Stichting Pani

Door Amber
10/01/2018
Stichting Pani bij Jansen Totaal Wonen

Laat je interieur stralen met de kussens van Stichting Pani! De vrolijke en kleurrijke prints brengen warmte en gezelligheid. De kussens van Stichting Pani zijn niet zomaar kussens. Het zijn kussens met een verhaal. Wil je meer weten over Stichting Pani? Lees dan verder!Het is tijd voor een fris begin van het nieuwe jaar. Nu helaas alle feestdecoratie weer in de dozen is gestopt, is het tijd voor een nieuwe set woonaccessoires! Laat je inspireren met deze shop de look van Trendhopper! Fleur je huis op met kussens, vazen én lampen! Lees snel verder en bekijk de producten uit deze afbeelding!

Kussens voor een goed doel

Kussens van Stichting Pani bij Jansen Totaal Wonen

Helaas heeft niet iedereen de middelen om voor zichzelf te kunnen zorgen. Zo is de werkeloosheid in Bangladesh erg hoog. Basismiddelen zoals water, hygiëne en educatie zijn daardoor voor veel mensen niet binnen handbereik. Mede door de werkeloosheid leven veel mensen in Bangladesh in armoede. Stichting Pani wil hier iets aan doen. Door de werkeloosheid aan te pakken kunnen mensen zelfstandiger leven. Pani heeft daarom het concept ‘Pani Ambachtsschool’ oftewel de Learn.Work.Shop bedacht.

Stichting Pani logo

Learn.Work.Shop; de naam zegt het al. Stichting Pani wil met deze ambachtsschool kansarmen een kans geven om te leren én te werken. Zo kunnen zij in de ambachtsschool diverse vaardigheden leren. De producten die zij maken leveren geld op. Dit gaat naar de werknemers. Wat de werknemers op de ambachtsschool leren kunnen zij later inzetten bij andere werkgevers. Of ze kunnen zelf een eigen bedrijf starten. Het doel van Stichting Pani is om op termijn de ambachtsschool op eigen benen te laten staan waardoor zijzelf als stichting niet meer nodig zijn.

Uit dit mooie initiatief komen verschillende producten. Dit komt door de diverse ambachten die de werknemers kunnen uitoefenen. Denk bijvoorbeeld aan het naaiproject. Werknemers leren om met textiel te werken en maken T-shirts, beddengoed, shawls en nog veel meer! Zo ook kussens! Jansen Totaal Wonen steunt initiatieven die zich inzetten voor anderen. Vandaar dat deze mooie kussens te koop zijn! De opbrengst van de kussens gaat naar Stichting Pani. Onze stylisten hebben de prachtige handgemaakte kussens een mooie plekje gegeven in onze showroom. Ben jij benieuwd waar? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom! Ook zijn deze mooie kussens te vinden in onze Jansen Totaal Wonen webshop. Alle kussens zien?