15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
advies slapen bij Jansen Totaal Wonen

Kwaliteit en service

J shape
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Bij Jansen Totaal Wonen zijn wij al 50 jaar expert op het gebied van slapen. Wij weten hoe belangrijk een goede nachtrust is en willen er alles aan doen om onze klanten deze nachtrust te bieden. Door een ruime collectie aan te bieden, persoonlijk advies te geven en uitstekende service te garanderen zorgen wij dat wensen van de klant waargemaakt kunnen worden.

Persoonlijk advies

Onze slaapexperts staan iedere dag klaar om klanten van advies te voorzien. Met hun kennis kunnen zij een perfect slaapcomfort aanmeten voor iedere klant. Onze slaapexperts gaan samen met de klant in gesprek om de slaapwensen te achterhalen. Op basis van deze slaapwensen zijn zij in staat om een juist slaapcomfort aan te meten.

slaapadvies bij Jansen Totaal Wonen

Ruime keuze uit de beste merken

Om de wensen van de klant te kunnen vervullen is het belangrijk om verschillende merken te hebben. Onze collectie is daarom zeer ruim en bestaat alleen uit de beste merken die net zoals ons staan voor kwaliteit. Merken als Auping, Mline, Pullman en Eastborn hebben voor iedere slaaphouding diverse opties. Door onze ruime collectie kunnen wij iedere klant een passend slaapadvies geven.

Auping-Original-Boxspring-Tokyo-hoofdbord

Omruilgarantie op matrassen*

Het kan dat een gekocht matras uiteindelijk toch niet helemaal naar wens is. In dat geval is het mogelijk om een gekocht matras om te ruilen binnen een periode van minimaal 30 tot maximaal 100 dagen. Deze wordt omgeruild voor een andere matras naar keuze, waarna het extra bedrag wordt verrekend. Bij meerprijs betaal je het extra bedrag en bij een goedkoper matras ontvang je een waardebon. Zo kan er een nieuw matras worden aangemeten die bij de slaapwensen van de klant past.

Matrassen bij Jansen Totaal Wonen Slapen

Uitmuntende service en montagedienst

Een aankoop van een slaapcomfort of een linnenkast is een grote aankoop. Daarom garanderen wij dat er bij bezorging met zorg met de aankoop wordt omgegaan. Op de bestemming wordt het bed of de kast gemonteerd. Daarbij is het mogelijk om het meubel naar persoonlijke wens aan te passen om het perfect in de ruimte te laten functioneren.

Dons, Dons en nog meer dons bij slapen bij Jansen Totaal Wonen