15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Auping Revive Matras

Auping Revive matras
Hoogwaardige slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Revive bevat een viltbodem voor optimale ventilatie met daar bovenop een laag comfortschuim voor een stabiele basis, pocketvering voor ondersteuning en een extra bovenlaag comfortschuim voor goede drukverdeling en een zacht gevoel. De toplaag bestaat uit Welcompadd met zachte, ruitvormige kussentjes.

Circulaire Auping Revive

Auping Revive is ’s werelds eerste circulaire matras, gemaakt van staal en polyester zonder schuim of lijm. Het ontwerp maakt hergebruik mogelijk, waarbij alle materialen keer op keer gerecycled worden zonder verlies van kwaliteit. Zo draag je bij aanschaf van Revive ook je steentje bij aan het milieu!

Auping Revive matras

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst