15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Auping Noble

Jansen Totaal Wonen - Auping Noble LedikantDe nieuwe auping noble ledikantAuping Noble bij Jansen Totaal Wonen

Auping Noble Ledikant

Een elegant designbed dat een ingetogen vorm van luxe uitstraalt, dát is de Auping Noble. Het design is indrukwekkend door zijn eenvoud en bestaat uit een ruim plateau van stevig eikenhout, met afgeronde hoeken. Het brede plateau loopt aan de kant van het hoofdbord door, wat resulteert in een verfijnde nachtkastje aan beide kanten van het bed.

Elektrisch verstelbaar bed van Auping - auping Noble

Stel zelf samen

Auping Noble is te combineren met alle Auping matrassen en bodems. Het eikenhout van het frame van dit besignbed is verkrijgbaar in de kleuren:

  • Soft white oak
  • Solid oak
  • Coffee brown oak
  • Chocolate brown oak
  • Dark blue oak
  • Midnight black oak
kleuren eikenhout opties voor de auping noble

Stoffencollectie

Daarnaast zijn het hoofdbord en de loungekussens zelf samen te stellen waarbij gekozen kan worden uit de gehele stoffencollectie van Auping. De Auping stoffencollectie bestaat uit vijf groepen met 15 stoffen in maar liefst 95 verschillende kleuren. De Auping stoffencollectie is zorgvuldig samengesteld uit 15 stoffen in 95 varianten, verdeeld over 5 prijsgroepen (A-E). De stoffencollectie varieert van basisstoffen in unikleuren tot prachtig gedetailleerde luxe stoffen met grafische structuren. In de collectie zijn stoffen te vinden van gerecyclede materialen, van wol en van polyester.

stoffencollectie Auping

Meer weten over de Noble? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst