15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Auping Original Bed

Auping Original bedAuping Original bedAuping Original bed
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Minimalistisch met een elegante uitstraling, dat is het Original bed van Auping. Het bed is deels handgemaakt en deels machinaal en ook nog eens eenvoudig te (de)monteren. Daarnaast gaat Original dankzij het stalen frame generatieslang mee!

Jouw eigen Auping Original

Original is te combineren met alle Auping matrassen en bodems. Daarnaast kies je uit 10 verschillende kleuren voor het frame en de onderzetpootjes, terwijl de spiraalbodem standaard zwart is. Het tafeltje is beschikbaar in 17 kleuren, wat je de mogelijkheid biedt om een contrasterend accent, een kleurrijk geheel of een rustige uitstraling te creëren. Bovendien kies je uit 3 hoofdborden.

Auping Original bed

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst