15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Auping Original Boxspring

Auping Original boxspringAuping Original boxspringAuping Original boxspringAuping Original boxspring
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

De Original boxspring van Auping wordt gekenmerkt door het tijdloze ontwerp met aandacht voor detail en een hoogwaardige afwerking. De poten zijn strategisch geplaatst, waardoor het bed lijkt te zweven in de slaapkamer. Dankzij de combinatie van een sterke spiraalbodem, pocketveren en comfortabel matras met topper biedt deze boxspring optimale ondersteuning en ventilatie, waardoor je geniet van een heerlijke nachtrust.

Jouw eigen Auping Original

Met de keuze uit maar liefst 95 verschillende stoffen past de Original boxspring in iedere slaapkamer. De hoofd- en voetborden worden met de hand gestoffeerd in Deventer. De Original boxspring biedt de keuze uit acht hoofdborden en één voetbord, waardoor je het bed volledig kunt aanpassen op jouw persoonlijke stijl.

Auping Original boxspring

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst