15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Finca

L550P Diepblauw satijn, nerf

Schuller-finca-diepblauw-landelijke-keukenSchuller Finca Satin PoreSchuller Finca Satin PoreSchuller Finca Satin Pore keuken

Diepblauwe keuken Finca van Schüller

Met deze prachtige keuken van Schüller komt de droom van een zuidelijk landhuis tot leven. Het houten keukenfront Finca in diepblauwe kleur geeft deze huiselijke keuken een warme, meidterrane sfeer.

landelijke-keuken-Schuller-finca-diepblauw

De landelijke stijl van deze keuken wordt op bijzondere wijze gecreëerd met de fronten in diepblauwe satijnlak en subtiele houtnerf in combinatie met de messing handgrepen. Het kwartsstenen werkblad van Systemo en de opzetkast met glazen deuren vormen visuele accenten en integreren naadloos in de natuurlijk lichte, comfortabele ambiance.

Innovatieve opbergruimte

Finca biedt zeeën aan opbergruimte. Het open regaal is ideaal voor kruiden en decoratieve voorraadpotten, terwijl de kenmerkende open vakken zoals het kookrek of stollenrek de ruimte bieden voor borden en ander keukengerei. Met twee uittrekbare plateaus is het zelfs eenvoudig om kookgerei achteraan te bereiken. Het stollenrek zorgt voor de benodigde openheid en gezelligheid in de keuken.

Meer weten over Finca? Kom langs!

Met 50 jaar keukenervaring gaan onze creatieve adviseurs aan de slag om samen jouw droomkeuken in 3D te ontwikkelen. Wanneer alles naar wens is wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montage dienst geïnstalleerd.

Onze keukenexperts staan voor je klaar
Onze keukenadviseurs bij Jansen Totaal Wonen