15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Cameo Satin

Schuller Cameo Satin keuken zandgrijsSchuller Cameo Satin keuken zandgrijs
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Natuurlijk & landelijk: zandgrijs satijn

Eerlijk, natuurlijk en met een vleugje rustieke charme: maak kennis met de landelijke stijl. Het verfijnde Cameo-framefront brengt het levensgevoel van de natuur naar je eigen huis. Ervaar dagelijks de verbondenheid met de natuur, gecombineerd met duurzaam bewustzijn en oprecht genot.

Schuller Cameo Satin keuken zandgrijs

De keuken is ontworpen met een open en luchtige uitstraling. De zandgrijze satijnlakfronten vormen een perfecte combinatie met het werkblad van geolied notenhout en de zwarte handgreepknoppen maken het plaatje compleet. Vanuit ergonomisch oogpunt is de keuken ook helemaal bij de tijd. De oven is op een hogere positie geplaatst, waardoor koken gemakkelijker wordt. Dankzij de variabele korpushoogte kun je de keuken individueel aanpassen aan je behoeften en lichaamslengte.

Cameo Satin schelpenwit

Je stelt de Cameo Satin keuken van Schüller volledig naar wens samen, zoals in deze uitvoering in schelpenwit. Met functionele handgrepen en een kookeiland met bar is dit de ideale keuken voor urenlang kookplezier en gezellig tafelen.

Schuller Cameo Satin keuken schelpenwit

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen